lauantai 27. syyskuuta 2014

KUVAUSPÄIVÄ

Tänään oli hauskat kuvaukset Sanoman studiolla! Ne kesti koko päivän ja saatiin kuvattua materiaalia viiteen eri videoon. Nyt tiedetään kuka istuu editoimassa koko viikonlopun :-) Videot tulee MyCosmoon mutta sitä enempää en kai vielä saa kertoa. Tykkään todella paljon kuvauspäivistä nykyään vaikka koulussa inhosin niitä. Kuvauspäivät oli aina niin pitkiä ja piti kantaa kamerakalustoa. Tällä hetkellä kuvaan todella kivalla kalustolla joka ei edes paina niin paljoa. Minulla on Canonin 5D Mark II ja siihen 24-70 mm linssi, (maailmanpaskin)jalusta ja muistikortit.


Tässä kuvassa näkyy mun kalusto jolla kuvaan! 

Kuvausten jälkeen tapasin kavereita ja hengailin pari tuntia ennenkuin lähdin vanhalle kämpälle siivoamaan ja muuttamaan viimeiset tavarat. Oli vielä niin paljon tavaraa vintillä, en kestä! Ihminen EI tarvitse niin paljon talvitakkeja, vaatteita ja rojua. Bhooo.. Oli rankkaa kantaa tavarat hissiin, hissistä pihalle ja pihalta autolle. Nyt en aio muuttaa ainakaan pariin vuoteen, fo sho! Ja heti kun tulee joku kassi jonka haluaisin viedä vintille niin en vie. En ikinä enää aio hamstrata vanhoja vaatteita. Ei niitä kummiskaan enää halua takaisin! 

Huomenna lähtö landelle! Piti lähteä jo tänään mutta… piti muuttaa. Seuraavat vuokraajat tulee jo sunnuntaina. Eli tänään oli viimeinen kerta varmaan koko elämäni aikana kun näin tuon asunnon </3. 

LATER!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti