tiistai 26. elokuuta 2014

BIG DAY !

Jos olisin tiennyt kuukausi sitten että olisin tänään sinkku, korkeakouluopiskelija ja juuri muuttanut Kallioon maailman parhaimman kämppiksen kanssa.. Olisin varmaan pyörtynyt. Miten elämä voi muuttua näin paljon hetkessä? Hullua. Mutta juuri se tekee elämästä niin ihanaa kun ei ikinä tiedä mitä päivät tuo tullessaan.

Pakko kertoa tästä päivästä vielä yksityiskohtaisemmin.

Aamulla olin jumissa aamuruuhkassa, menossa Kaapelitehtaalle tapaamaan uutta luokkaa. Satoi ja oli kipeä vatsa koska jouduin heräämään niin aikaisin.

Pari tuntia myöhemmin kävin siivoamassa Marcoksen ja mun kämppää, hakemassa tavaroita mun porukoille jonne olin valmis majoittumaan pariksi kuukaudeksi. Sieltä lähdin yhteen suomenruotsalaiseen säätiöön joka vuokraa kämppiä ihan killer mestoilta hyvään hintaan. Olin eilen katsomassa yhtä kämppää Töölöössä, mutta siinä oli todella huono pohja kimppakämppä tarkoitukseen. Kävin siellä palauttamassa Töölön avaimen ja kysyin onko niillä vielä jotain kaksioita vapaana kaupungissa. "Meillä ois yksi Kalliossa, haluatko avaimen?". Mietin hetken että en ikinä voisi muuttaa Kallioon (olen 00100 tyttö) mutta ajattelin että ei mulla ole mitään hävittävää. Tykkään käydä katsomassa asuntoja.  Nappasin Marren kyytiin matkalla joka myös rakastaa katsoa asuntoja! Kun tultiin asuntoon, kävelin ekaan makuuhuoneeseen ja tajusin että tämä on mun tuleva koti.

Laitoin nopeasti meiliä säätiöön että vuokraan tämän - ilman että edes kysyin Marrelta. En jaksanut odottaa että he vastaisivat meiliin joten soitin suoraan säätiöön. I felt really competitive, haha. Puhelimessa ne ilmoitti vaan että asunto on nyt mun ja että pitää mennä allekirjoittamaan sopparit. Siinä vaiheessa vasta kysyin Marrelta että onko hän muuttamassa myös.

Ei kestänyt kuin tunti niin oltiin molemmat kirjoitettu paperit alle! Saatiin avaimet meidän uuteen asuntoon ja korkattiin ensimmäiset oluet, haha :)

Cheers from Rachel and Monica12 kommenttia:

 1. Va heter dendä finlandssvenska stiftelsen? :) grattis till nya hemmet och studieplatsen! -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SLS = svenska litteratur sällskapet :) Och tack så mycket!

   Poista
 2. wau mikä tsägä! onnea hurjasti :) Asun itsekkin säätiön asunnossa, ja ne on kyllä niin hyviä diilejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Säätiöt on parhaita !! haha

   Poista
 3. hei mistä sivuilta oot yleensä bongannu halpoja lentoja/pakkettimatkoja kun muistelen että sillon reetan kanssa löysitte jotku tosi halvat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvatlennot.fi x) Ja Rantapallo.fi:stä ostettiin Lotan kanssa Ayia Napa matka kolme vuotta sitten ja Reetan kanssa Thaimaan matka viime talvena !

   Poista
 4. Ooon seurannut sun blogia tosi pitkään ja täytyy sanoa, et vitsi oon tän postauksen jälkeen onnellinen sun puolesta!! Tuntuu et oot kääntänyt ihan uuden, mahtavan sivun sun elämässä! :))) grattis!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ihan uusi sivu mutta olen todella innoissani tästä. Kiitos ja tack :)!!!

   Poista
 5. Whaaaat yhtäkkiä tuun lukemaan sun blogia ja olet eronnut, muuttanut kaverin kanssa yhteen ja opiskelija :0 whhaaat mikä järkytys/yllätys. Mutta joo vaikutat onnelliselta ja hyvä niin :)) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuli ihan yhtä suurena yllätyksenä minulle :DD

   Poista