maanantai 4. elokuuta 2014

AAMU

Bom dia babes! 

Tultiin eilen yöllä takaisin Funchaliin. Päästiin nukkumaan vasta kolmen aikaa aamuyöllä joten heräiltiin myöhään. Kello on jo neljä iltapäivällä mutta syötiin vasta tunti sitten aamainen. Sen takia tällainen aamupostaus :)

Molemmat tekee parhaillaan töitä omilla läppäreillä ja tässä pyörähtää varmaan vielä pari tuntia lisää.. Mulla on pari kuvausjuttua rästissä joiden pitää olla ready tänään että pääsen nauttimaan loppu lomasta ihan täysillä. Marcos sen sijaan joutuu varmaan päivittäin tekemään töitä. Nyt alan miettimään uudestaan sitä yrittäjyyttä, heh. Tuolta vierestä kuuluu aina välillä kirosanoja ja vähän ajan jälkeen "JES , JES!". Seems pretty stressful haha.

Anyway, meillä oli ainakin ihana aamupala yhdessä. Syötiin se terassilla josta oli näkymät merelle. Lovely. 

Marcos :)Syötiin aamiaiseksi puuroa luonnonjugurtilla ja omenalla, kahvia ja toastia.  

Koitin ottaa kuvia itsestäni. Niitä ei ole nimittäin näkynyt täällä pitkään aikaan. Minusta on tullun niin ujo kameran edessä! Muistan kun otin satoja kuvia päivittäin ja niistä piti aina valkata parhaat "blogia varten". Nyt tekee paha edes ottaa pari kuvaa.. Anyhow, tältä näytän juuri nyt. Hiukset on vaalentunut paljon ja iho on ruskettunut, jee kesä! 

My face from anotha angle ;-)Ja loppuun vielä biisi joka soi replayllä koko ajan. Passenger - 27. Kuunelkaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti