sunnuntai 24. elokuuta 2014

24/08/14

Hello Ladies! 

Anteeksi että olen jättänyt teidät ihan kylmäksi täällä blogin puolella. Olen päivittänyt instagramia jonkun verran, mikä on ollut paljon helpompaa kun on ollut limited access wifiin.

Nyt olen kummiskin takaisin kaupungissa ja valmiina syksyyn! Matkan aikana on tapahtunut suuria muutoksia, kuten että aloitan koulun huomenna :) Saan mahdollisuuden opiskella kulttuurituotantoa sittenkin. Olen todella innoissani! Onneksi satuin varaamaan lennot aikaisemmin kotiin. Muuten olisin vielä junalla tulossa Suomeen päin.

En tiedä jaksanko mennä enään takaisin ja käydä läpi asioita joita tapahtui matkan aikana. Voin vain kertoa että mulla oli elämäni paras kesä! Mikään ei mennyt putkeen matkan aikana, mutta jotenkin siitä vain syntyi matka jonka tulen aina muistamaan. Tuntuu että olen kasvanut entistä vahvemmaksi ihmiseksi ja en voisi olla onnellisempi tällä hetkellä. Kaikki on muttuunut, mutta hyvällä tapaa.

Nämä muutoksen antaa minulle mahdollisuuden aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä.

Viimeksi kun postasin - postasin Madeiralta. Sen jälkeen lähdin Lissaboniin, sieltä Madridiin josta jatkoin Barcelonaan. Barcelonassa vietin elämäni hauskimman viikonlopun yksin. Tapasin ihania ihmisiä kaikkialta päin maailmaa ja juhlin kolme päivää putkeen. Halusin lähteä rentoutumaan rannalle joten jatkoin San Sebastianiin, Portboun ja Bayonnen kautta. Bayonnessa nukuin yön ulkona/suljetun hotellin respassa. Elämäni kamalin yö! San Sebastianista jatkoin Bordeauxiin josta jatkoin Pariisiin. Aloin kaipaamaan aurinkoa ja en suostunut menemään kotiin ennenkuin pääsin rannalle. Koko euroopassa oli sadetta ja +16 (mukaan lukien San Sebastian!!). Barcelonaan en halunnut mennä uudestaan ja ranskassa meni pata jumiin. Koko maa(ja kieli) oli niin ärsyttävä, haha. Joten otin lennon Splitiin, eli Kroatiaan. Siellä vietin elämäni rentouttavimmat viisi päivää. Auringon ottoa, kirjojen lukemista ja syömistä.

Nyt olen niin tyytyväinen ja onnellinen. Huomenna ensimmäinen koulupäivä jonka jälkeen aion mennä salille! Ihanaa päästä takaisin arkeen :) <3

16 kommenttia:

 1. Loistavaa että oli hyvä kesä! ainakin kuvat ovat näyttäneet ihanilta niin jenkeistä kuin äsköiseltä matkalta! t. ikuinen työnarkomaani.D

  VastaaPoista
 2. Anteeksi uteliaisuuten, mutta erositteko marcoksen kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin :o

   Poista
  2. minullekin tuli sama kysymys mieleen :(

   Poista
  3. Ootte hyviä lukemaan rivien välistä ;)

   Poista
 3. Tänään kun sataa vettä ja seison sporapysäkillä iski se, et saamari, tästä se syksy alkaa. Sit huomasin et sulta oli tullut postaus ja vaik tajusin ettei kaikki oo sulla ehkä niinkuin oot suunnitellut, niin oot onnellinen, ja tuli ittelleeenkin hyvä fiilis siitä! Tosi outo kommentti, toivottavasti ymmärrät pointin:) elämä on niin mahtavaa, joskus vaiks käy paskasti ni sen tarvii tapahtua et jotain viel hienompaa voi tapahtua kohdalle! Niinku matkasuunnitelmissa tai missä tahansa muussakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin pointin :) Ihana kommentti!

   Poista
 4. Miten pääsit lukemaan kulttuurituotantoa?

  VastaaPoista
 5. Onnee sikana koulupaikasta!! Oot paras ja niin nättikin ja mikään ei voi sua estää. Pus o kram!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos :) puss o kram !!

   Poista
 6. pääsitkö joltain varasijalta opiskelemaan:)? Millaiset olivat pääsykokeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En päässyt ! Pääsin avoimen kautta. Eli jos nyt saan ne 60 opintopistettä olen "automaattisesti sisällä" ensi vuonna. Pitää tottakai käydä pääsykokeissa mutta saan jatkaa saman luokan kanssa ja mennä suoraan tokalle vuodelle!

   Poista
  2. Min pojkvän börja just öppna på arcada på företagsekonomi linjen o där ha de iaf ändra så att man int alls måst skriva intr.provet om man gör 60 sp?:)

   Poista
 7. saatko jotain opiskelutukea vai maksatko itse kaiken? miten tunnit menevät? käykö samalla töissä? kiinnostaa itseänikin tuo avoimen kautta opiskelu mutta RAHA :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saa mitään tukea/opiskelu aleja. Mikä on niin ärsyttävää. Joudun maksamaan KAIKEN itse. Ja en vielä tiedä missä vaiheessa ehtisin tekemään töitä kun päivät on 9-16 .... huoh

   Poista