maanantai 28. heinäkuuta 2014

VIEWS OF MADEIRA

Tämä paikka on maaginen. Pieni saari keskellä Atlantia. Suosittelen kaikkia matkustamaan tänne ihan vain luonnon takia. Olen aina ennen luullut että Madeira on mummojen lomakohde. Haha! Nyt perun sanani. Annan kuvien puhua puolestaan! 

Enjoy :-) 


n. 1800 metrin korkeudessa. Oli pilvinen päivä niin ei oikein näe miten korkealla oltiin. Ainakin näkee että ollaan pilven sisällä! Waterfall ! 

Merivesi uima-allas. Lasilattia jonka läpi näkee! Pudotus 520 metriä. Huomatkaa oikeassa kulmassa rikkinäinen lasi… haha! Oli turvallinen olo.. Tällaiset näkymät auton ikkunasta. It's all good! 

Yllä olevat kuvat ovat otettu viimeisen kahden päivän aikana. Ollaan kierretty ympäri saarta autolla poikaystäväni perheen kanssa. Tänään vietettiin päivää kahdestaan. Käveltiin aamulla Funchalin keskustaan. Käytiin ostamassa uudet bikinit minulle, juotiin kahvit ja käytiin uimassa. Huomenna aamulla lähdetään poikaystäväni sukulaisten "kesämökkisaarelle" Porto Santoon. Olen kuullut huhua että siellä on maailman parhaimmat hiekkarannat. Sounds good to me! 

1 kommentti:

  1. Tiedätkö oliko tossa merivesialtaassa kaloja ja merilevää? :D siis että oliko se niinkun eristetty uima-allas että ei oo vai enemmän kun meri että on kaikki levät ja fisut... ?

    VastaaPoista