perjantai 18. heinäkuuta 2014

KIITOLLINEN.

Tänään olen pyörinyt kaupungilla koko päivän kamera kädessä. Olen mukana tekemässä yhtä projektia Slushia varten. Tehtävät Pian kanssa on päämääräisesti käydä kaikissa kivoimmissa ravintoloissa, kahviloissa tai baareissa ja valokuvata ne. Useimmat paikat ovat todella innostuneita tästä ja tarjoaa meille ruokaa/juomaa. Tänään meille tarjottiin kokonainen illallinen Sandrossa!

Meillä oli todella ihanaa Pian ja Marcoksen kanssa. Juotiin vielä lasilliset viiniä illallisen yhteydessä. En tiedä mitään parempaa.. Ruoka + viini + ystävät + kesä! Olen niin kiitollinen elämälle juuri nyt. Miten voin olla näin onnekas? Eri puolilla maailmaa tapahtuu kaikkea pahaa. Viimeisin uutisen minkä luin oli lentoturmasta Ukrainassa. Kaikki ajatukseni ja osanottoni menevät niille.. En voi uskoa että joku tekisi jotain tuollaista. Miksi toiset saavat olla toisia iloisempia? Miksi tuollaisia asioita tapahtuu vain osalle?

Olen niin iloinen ja kiitollinen tästä illasta. Ja muutenkin - omasta elämästäni. Kaikki voi muuttua hetkessä, minuutissa, tunnissa.. Se tuli taas todistettua kun luetaan päivän uutisia. Joten haluan muistuttaa teitä kaikkia, että olkaa iloisia ihan pienimmistäkin asioista. Löytäkää jotain positiivista kaikesta. Asiat voisi olla huonommin.

Loppuun vielä kuvia päivästä: 

My love.

Kuva uusista shortseista ja kengistä. 

Yksi annoksista. Yum. Ruoka oli loistavaa ja henkilökunta mukavaa! Suosittelen paikkaa lämpimästi. Ravintola löytyy Kalliosta, kolmannelta linjalta. 

Pia - my co worker (and a very good friend) on this project :-) 

Teurastamolla.

6 kommenttia:

  1. superihana toi sun ja marcoksen kuva<3 i can feel the love !

    VastaaPoista
  2. Wow!
    Minulla meni aivan kirjaimellisesti kylmänväreet lukiessani tätä postausta! Kuinka kauniisti kirjoitettu :)
    Vaikutat muutenkin niin symppikseltä ihmiseltä! :))

    VastaaPoista