tiistai 1. heinäkuuta 2014

A DAY AT THE BEACH

Hello

Tänään oli hauska päivä. Ajettiin Rehoboth beachille Delawareen saakka. Ajomatka kesti melkein kolme tuntia mutta se oli niin sen arvoista. Oli ihanaa makoilla rannalla ja hengailla. Lähdettiin ajaa jo seitsemältä aamulla ja palattiin pari tuntia sitten takaisin tänne siskoni talolle. 


Pakko kertoa teille vielä aamuisesta: Heräsin tänään viideltä aamulla yhtäkkiä. Sain tunteen että on pakko mennä puhelimelle. Avasin facebookin ja scrollasin sivua alas. Kaikki oli laittanut fb-päivityksen minne korkekouluun/yliopistoon ne oli päässyt. Mietin että onkohan kulttuurituotanto myös jo julkaissut. Googlasin ja löysin vain vuoden 2013 listan. Skrollasin alas ja katsoin onko vielä viime vuoden ihmiset siellä listalla. Yhtäkkiä huomasin että sivu oli päivittynyt. Nyt vihdoin näkisin pääsisinkö sisään.. Skrollasin alas ja en tietenkään nähnyt omaa nimeä siellä. Boo! Luulin todella että se meni tänä vuonna paremmin. Minulle jäi pääsykokeiden jälkeen todella hyvä fiilis - mutta silloin kai se just menee päin puuta? Vähän aikaa harmitti mutta rantapäivä todella pelasti päivän fiiliksen. Nyt ainakin tiedän että jos olen hakenut kaksi kertaa ja ei kummallakaan natsannut, niin mun pitäisi varmaan keksiä jotain muuta. And that's what I'm gonna do!

Vatsassa on perhosia ja olen inspiraatiota täynnä kun mietin miten paljon mahdollisuuksia minulla on. Voin tehdä mitä vain.  

Jos yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa, right? Tällä hetkellä elän unelmaa. Olen itse ansainnut rahat että pääsen matkustamaan kesäksi. Mulla on ollut niin ihanaa täällä jenkeissä. Ensin viikko New Yorkissa ystävän kanssa ja nyt viikko siskojeni kanssa Baltimoressa. 

Loppu kesän vietän poikaystäväni kanssa jossain europassa. Espanja, portugali ja sieltä minne ikinä halutaan!


Minä ja Ruut tänään!

Ihanaa alkuviikkoa kaikille
xo

13 kommenttia:

 1. Ihana teksti! :) hyvä ettet anna kouluunpääsyn lannistaa! Oikea asenne! :)

  PreciousPicturesBlogi

  VastaaPoista
 2. Hieno asenne! Onnellisuuden ei todellakaan tarvitse olla mistään opiskelupaikasta kiinni :-)

  VastaaPoista
 3. ah kiitos tästä! mäkään en päässyt kouluun mihin tosi tosi tosi kovasti hain. ei se elämä voi siihen jäädä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oleppa hyvä ;) ! Ei niin, nyt on enemmän aikaa ja mahdollisuuksia tehdä mitä vaan!

   Poista
 4. Sök en tredje gång, kanske tredje gången gillt!?! Ha de så skoj!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maybe! Tack ska göra det och du med :)!!

   Poista
 5. Kiinnittäisitkö enemmän huomioita oikeinkirjoitukseen, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omfg. Jos haluat kaikki tekstit oikein kirjoiteittuina: osta kirja

   Poista