keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

DREAMING

Hello,

Mitäs teille kuuluu? Itse makaan vielä sängyn pohjalla ja yritän nousta. Ei millään huvittaisi tehdä mitään. Haluan lomalle n y t ! Haluan päästä rannalle makoilemaan kookosöljyssä. Käydä pulahtamassa mereen kun tulee liian kuuma. Nukkua päiväunet ennen suihkua ja laittautumista iltaa varten. Juoda viiniä lämpimänä iltana ja katsoa auringonlaskua.. Voin jo kuvitella miltä nuo asiat tuntuvat. 

No, ensi tiistaina Barcelonaan (ollaan neljä päivää siellä) josta lähdetään Madeiralle pariksi viikoksi tapaamaan poikaystäväni perhettä. Sieltä meillä on kolmen viikon interrailpassi joka astuu voimaan 7. elokuuta. Takaisin suomessa ollaan vasta elokuun lopussa. Siitä pari päivää eteenpäin niin on jo syyskuu..

Kuva otettu viime lauantaina.

Eilen maistoin kanaa ensimmäistä kertaa todella pitkän ajan jälkeen. En pystynyt syömään kaikkea, niin ällöttävän makuista ja tuntuista. 

2 kommenttia:

  1. Hyi en mäkään pystyisi syömään. Miettisin vaan sitä suloista karvaista eläinparkaa joka on tapettu että se voisi olla siinä minun lautasella :( miksi edes kokeilit? En ikinä edes maistaisi, mutta en olekaan yhdeksään vuoteen syönyt lihaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä miksi kokeilin :D.. Teki "mieli" vaikka ei oikeastaan..

      Poista