tiistai 17. kesäkuuta 2014

KORVA STOORI

Hello!

Arvasin että heti kun kirjoitan että olen parantumassa, olotila tekee u-käännöksen ja menee vain huonompaan suuntaan. Eli siis, sunnuntai-iltana kun tulin kotiin mittasin kuumeen: kuumetta. Otin kipulääkkeen ja menin sänkyyn makaamaan. Koitin saada unta.

Yhtäkkiä vasen korva menee lukkoon ja ei kestä kuin viisi minuuttia niin itken kuin pieni vauva. Sattui niin paljon!! Ei edes kipulääke auttanut. Nopeasti ajettiin Haartmanin päivystykseen. Ehdittiin juuri ja juuri, paikka sulkee nykyään kello 22. Vittumaisia oli koko henkilökunta. Naureskeli vähän kun aikuinen tulee korvatulehduksen kanssa päivystykseen. Mies vastaanotolla sanoi "no kyl sä voisit mennä kotii ja ottaa kipulääkkeen ja oottaa et kipu lähtee pois". Öööööö koitin jo?!

Lääkäri ei myöskään ollut mitenkään mukavempi. Koko hoito kesti alle minuutin. Lääkäri kysyi "Onko sulla aiemmin ollut korvatulehdusta" vastasin että lapsena. Sekuntti sen jälkeen hän tulosti paperin ja sanoi "viikon antibiootit, kiitos ja näkemiin". Inhoan antibiootteja, miten ne vain antaa niitä ilman että edes katsoo korvaan? Niin outoa.

Lääkärin jälkeen ajettiin 24h apteekkiin. Etsin itku kurkussa puuduttavia tippoja korviin, mutta en löytänyt mistään. Kysyin henkilökunnalta ja ne vei mut lastenhyllylle missä niitä oli, haha. "Yleensä lapsille tulee tuo korvatulehdus".

Nojoo..

Nyt olen sänkylevossa toista päivää. Lennän perjantaina nykkiin ja aion olla terveenä siihen mennessä. 10h lento ja korvatulehdus - nono. Imma be heaaalthy. 

Onneksi pääsen tekemään töitä suoraan sängystä :) Nyt aion laittaa vähän lisää teetä. Mites teillä? 

5 kommenttia:

 1. Mulla on joskus muutama vuos sitten ollu iha samanlaine korvatulehdus. Sattu niin paljon ettei ikinä. Muistoks jäi huonontunu kuulo. Eiköhän se ehi helpottaa perjantaihin mennessä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ! Eikö sun kuulo enään ollut sama kuin ennen :( ? Tota juuri pelkään...

   Poista
 2. Sain kans kerran korvatulehduksen, nielutulehduksen ja poskiontelotulehduksen kuumeen lisäksi, sairaalassa naureskeltiin että vaan pissatulehus puuttuu niin on kaikki lastentaudit kasassa :D

  VastaaPoista
 3. Hyihitto muistan kun sain 12 vuotiaana ihan hirveän korvatulehduksen Lontoossa!! Huusin ku pikkuvauva lennolla takasin Helsinkiin!! Elämäni hirvein lento xD

  VastaaPoista