perjantai 27. kesäkuuta 2014

GOODNIGHT AND GOODMORNING

Hassua että olen menossa nukkumaan ja te olette kohta heräilemässä. Tarkistan aina pari kertaa päivässä iPhonesta mitä kello on kotona. Joka kerta yllätyn yhtä paljon miten suuri aikaero on (7 tuntia).  

Voisin vähän kertoa mun päivistä täällä! Tiedän että mun vanhemmat (ja mummi) lukevat näitä postauksia joten :-D Tänään oltiin vain täällä talolla koko päivän siskoni ja hänen suloisten lastensa kanssa. Ulkona oli ihana ilma joten pystyi olla ulkona ottamassa aurinkoa ja vain rentoutua nykin jälkeen.. Ihanaa!

Siskoni oli tänään illalla harjoittelemassa bändinsä kanssa ja sinä aikana sain lainata autoa ja ajaa lähelle oleviin kauppoihin. Oli niin hassua ajaa autoa täällä amerikassa! Ja auto jota sain ajaa oli ihana. Niin amerikkalainen haha. Iso ja musta - automaattinen ja hyvät äänentoistot. Big like. Kävin Targetissa ostamassa kaikkea kivaa arkikosmetiikkaa. Täällä on niin ihania ja halpoja kaikkia tuotteita. O.P.In ja Essien kynsilakat on vain 7 dollaria purkki ja Aussien shampoot yms. ovat 3 dollaria purkki.. Nice! Ellei mun laukku jo painaisi ennestään 100 kiloa niin ostaisin täältä kaikki kosmetiikat deodorantista meikkeihin!

Huomenna meillä olisi suuntelmissa lähteä uimaan ja tapaisin samalla myös toisen siskoni. Niitä on yhteensä täällä Baltimoressa neljä, mutta en ole vielä ehtinyt nähdä kaikkia tämän reissun aikana. Toivottavasti ehdin nähdä kaikkia :)

Minä ja Brooklym Bridge - pari päivää sitten. 

PS. Onko teillä mitään postaustoivomuksia täältä jenkeistä? :) 
Kommentoikaa! xo

11 kommenttia:

 1. Jenkki plussat ja miinukset ! Ja ofc ostokset :) hyvää loppumatkaa siellä <3

  VastaaPoista
 2. Mitä sun siskot tekee Jenkeissä?:)

  VastaaPoista
 3. siis kuinka paljon sulla on sisaruksia jos saan udella?:o ja sieltä jotain videoita?? thaimaanreissu videohöskää odotellessa. pidä kiva reissu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on neljä siskoa täällä ja kaksi suomessa! Joo, thaimaan videota olen tekemässä :DD

   Poista
  2. Eiku hups, neljä siskoa täällä ja kaksi veljeä suomessa:)!

   Poista
 4. Toivoin vaan että kun palaat kotiin teet iiiison kuvapostauksen :)

  VastaaPoista
 5. tää on tosi random, mut sul on niin upeet pohkeeet! miten oot saanu niihin tollaset kivat lihakset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Ne on itseasiassa yksi asia jota inhoan mun jaloissa, hassua että jonkun mieelstä ne näyttää upeilta. En ole mitenkään treenannut erityisesti - ne ovat tuollaiset luonnostaan :)

   Poista