keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

BROOKLYN

Hello!

Olen vasta nyt saanut aikaiseksi avata tietokoneen. On ollut niin paljon tekemistä ja ei olla haluttu hengailla hotellilla koneen ääressä. Kello on vasta 9 aamulla täällä, mennään jonnekkin lähelle syömään aamupalaa ja sen jälkeen on check out hotellilta. Vivian lentää illalla takaisin suomeen ja mä lähden Baltimoreen viikoksi tapaamaan siskoja.

Eilen meillä oli todella rento päivä. Käytiin ensin Financial Districtissä, katsomassa 9/11 memorialia, otettiin kahvit Wall Streetillä josta jatkettiin taksilla Brooklyniin. Syötiin ja käytiin vähän kaupoissa. Illalla käytiin syömässä The Smithissä pienellä porukalla. 


Brooklyn oli ihana paikka! Jos asuisin nykissä niin asuisin ehdottomasti Brooklynissä. Katsokaa nyt kuviakin. Ihania rappusia ja pieniä taloja. Ravintoloita, baareja ja pieniä kauppoja korttelit täynnä.


Koko asu paitsi kengät: forever 21. Sain maailman kamalimman vaatekriisin pari päivää sitten ja ainoa mikä oli auki vielä kello 11 illalla oli Forever 21 (joka on auki kahteen asti yöllä!). Ostin sieltä sitten asut parille päiville ja hintaa tuli vain n. 50dollaria.. 

Nyt lähdetään viettää vikaa päivää kaupunkiin. Postailen varmaan illalla taas (aamu suomessa). Choooo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti