maanantai 5. toukokuuta 2014

TIPS ON MAKING SMOOTHIES

Huomenta! 

Heräsin tänään jo kuudelta, heittämään Reetta lentokentälle. Hän lähti tänään Milanoon, koittamaan malli-siipiään ulkomailla! Nyt olen siis herännyt viisi tuntia aikaisemmin kuin yleensä. Tuntuu että olisin voittanut aikaa. Ihanaa! Pakko alkaa heräämään useimmin näin aikaisin. 

Tein äsken smoothien aamupalaksi. Se on ehkä parasta mitä aamulla voi juoda/syödä. Jos siitä tekee tarpeeksi ruokaisan, ei tarvitse syödä muuta. Sen sijaan, että kerron mitä laitoin aamu smoothieen, kerron teille pari vinkkiä joka nopeuttaa huomattavasti smoothien tekoa aamulla!

Misaa valmiiksi hedelmät ja pakasta ne! 

Tässä kuvassa olen leikannut kaikki erikseen ja laittanut eri bokseihin. Toinen vaihtoehto on, että laittaa kaikkia eri hedelmiä samaan boksiin, ja aamulla sulla on valmis smoothiemix valmiina! Hedelmät ovat jäässä, joten smoothiesta tulee ihanan kylmä ja raikas! Voit siis käydä hedelmäostoksilla vaikka vain kerran kuussa ja täyttää pakastimen hedelmillä :) 

Tässä vielä muutama vinkki miten saat smoothiesta maukkaamman, ruokaisamman ja terveellisemmän: 

Mango on aika kallis kaupassa ja loppujen lopuksi yhdestä mangosta ei edes saa paljon hedelmää. Kun teet smoothien kaikki maut kummiskin sekoittuvat yhdessä. Rahaa menee aika paljon hukkaan! Mangososeet on loistavia juuri smoothien tekoon. Useimmat kahvilat ja ravintolat käyttää näitä pilttipurkkeja ! 

Maca jauhe lisää energisyyttä, kestävyyttä ja fyysistä suorituskykyä. Mielestäni siis aika täydellinen ainesosa mitä lisätä smoothieen! 

Joskus mulla tekee mieli vähä ruokaisampaa ja makeempaa smoothieta. Silloin lisään mantelimaitoa ja pähkinävoita. Täydellistä! 

Toivottavasti näistä oli jotain hyötyä teille :) PS. ohje on vegaaninen, eli sitä voi nauttia ilman huonoa omatuntoa, jee! 

2 kommenttia:

  1. huhhuh toi mango vinkki oli ihan mahtava! taidanpas tästä rientää heti kotiin koklaamaaan

    VastaaPoista
  2. Enpä oo tajunnu että maapähkinävoitakin vois laittaa smoothieen! pakko testailla :) syötkö muuten vielä kokonaan vegaanisti? mitä oot tykänny siitä? :)

    VastaaPoista