perjantai 9. toukokuuta 2014

SUMMER

Hey ♥ 

Olen niin innoissani juuri nyt. Varasin tänään aamulla matkan jenkkeihin! Tarkoitus oli varata matka vain viikoksi, ja sen ajan olisin siskojen luona Baltimoressa (n. 3-4 tuntia New Yorkista). Sitten rupesin miettimään, että harvoin sitä matkustaa niin kauas pois. Parempi siis että olen kaksi viikkoa. Halusin myös nähdä New Yorkia kunnolla. Viimeksi kun olin jenkeissä, vietettiin vain yön nykissä.

Olin ihan valmis viettämään pari päivää yksin nykissä, kunnes Vivian päätti tulla mukaan myös :) Woo! Eli vähän erikoisempi lounas oli tänään.. Istuttiin pari tuntia booking.comissa ja kateltiin eri hotelleja. Ei vielä varattu mitään hotellia, mutta otan mielelläni vastaan teiltä vinkkejä! Ei kuitenkaan mitään crowne plazaa, empirea yms.. haha! Ne ovat varmasti hienoja ja kivoja hotelleja mutta hinnat ovat yli 400€/yö.


Yes. Eli 20.6 lähto NEW YORKIIN !!! aaaahh.. 

Vivian lähtee takaisin suomeen 5 päivää myöhemmin, joten silloin otan bussin siskojen luokse Baltimoreen. Siitä on neljä vuotta kun kävin siellä viimeksi. Voin vain kuvitella miten asiat ovat muuttuneet siellä. Siskojen lapsia, joita en ole nähnyt muuta kuin kuvien välityksellä. Oi, olen niin innoissani ! 

Heinäkuussa tulen kotiin, ja heinäkuun lopussa on taas seuraava matka tiedossa. Siitä lisää myöhemmin! 

Olenko ainoa joka saa ihan sairaat kiksit, siitä kun on varannut matkan?! Tuntuu että olisin juonut 10 kuppia kahvia tai jotain :D 

8 kommenttia:

 1. Aaah Baltimoresta tulee aina se uusin(?) Hairspray-leffa mieleen, se on niin feelgood-leffa!! Hyvää matkaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo :D Mulla tulee varsinkin se biisi mieleen, Good morning Baltimore!

   Poista
 2. Jee, ihanat suunnitelmat!:) mun ehdoton unelma on vielä joku päivä reissata jenkkeihin, etenkin nyc on semmoinen must kaupunki, joka pitää ehdottomasti päästä kokemaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset lähiaikoina sinne :) Pitää vain suunitella hyvä reissubudjetti ja alkaa säästää rahaa hyvissä ajoin! Varsinkin nykissä on niin kallista..

   Poista
 3. Miksi et kokeilisi couchsurfing.com? Hyvä tavata cooleja paikallisia ja asua ilmaiseksi ja käyttää säästetyt rahat vaikka ruokaan tai shoppailuun. Tai tsekkaa airbnb.com!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkasin tuon airbnb.comin, vaikuttaa todella hyvältä :) kiitos vinkistä!

   Poista
 4. Hej Ronja!
  Jag sku också rekommendera att kolla airbnb, har själv jätte bra erfarenheter av det:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej!

   Joo, den verkar helt jättebra, tack för det tipset till dej också. Sku inte ha kommit på det själv :)

   Poista