maanantai 12. toukokuuta 2014

MORNING GLORY

Voiko aamu tästä parantua? 

Herättiin Marcoksen kanssa, juotiin macasmoothiet ja varattiin matkat kesäksi. Sen jälkeen kävin salilla tunnin pituisessa intervallitreenissä. Pari kertaa meinasin pyörtyä ja oksentaa, mutta mitäs pienistä. Nyt on niin superhyvä fiilis!! Miten pääsen aina unohtamaan miten hyvältä treenaaminen tuntuu?

Anyway, palataan vähän taaksepäin. Kesän matkat, ja suunitelmat. Päätin lopettaa työt tarjoilijana toukokuun jälkeen. Haluan omistautua kokonaan uusiin projekteihin ja valokuvaamiseen. Olen innoissani tulevaisuudesta koska tuntuu siltä, että olen vihdoin löytänyt asian mitä haluan tehdä.Kesällä omistaudun kummiskin suurimman osan matkustamiseen, niin että olen 100% valmis panostamaan töihin syksyllä. En halua että tulee fiilistä että on pakko päästä matkustamaan, suomi on perseestä etc. etc. :)
Yes! Eli 22.7 lennetään Barcelonaan, missä ollaan 3 yötä ja 4 päivää. Olen aina halunnut nähdä Barcaa, ja en ole ikinä käynyt espanjassa! Sieltä lennetään Funchaliin, Marcoksen kotikaupunkiin haha. Meillä on kummiskin pomppulento Porton kautta, ja aikaa portoon hengailuun jää yö+päivä! Täydellistä. Funchalissa vietetään rennot 10 päivää, enimmäkseen rannalla oleskeluun. Sieltä otetaan lento Lissaboniin ja sen jälkeen ei olla suuniteltu pidemmälle. Eli kaikki mahikset on auki. Ollaan mietitty lentoa sieltä kreikkaan, tai sitten interrail passit ja käytäisiin vähän kaikkialla. Tullaan takaisin suomeen vasta elokuun puolessa välissä.OHMYGOD. Olen niin innoissani!!!!!!!! Rakastan matkustelua ja nyt kun tiedän, että olen ulkomailla melkein koko kesän, en meinaa pysyä housuissani, haha!

3 kommenttia:

 1. jag totaläskar din blogg!! (hjärtögon emojii)

  http://thenextepisode-katarina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. EI HITTO miten huikeelta kuulostaa!! oon iha innoissani tääl sun puolesta, byää mäkin haluan!:D

  VastaaPoista
 3. Oon niin onnellinen sun puolesta! Blogista on käynyt hyvin ilmi, kuinka paljon rakastat matkustelua ja maailman näkemistä. Ja nyt pääset reissaamaan, näkemään uusia kulttuureita, nauttimaan ihanista ruoista, tapaamaan sukulaisia etc. etc..! Ihanaa! :)

  VastaaPoista