perjantai 23. toukokuuta 2014

MAGNUM 25 YEARS

Eilinen oli kyllä yksi hauskimmista työpäivistä! 

Nomadin ja Bukowskisin jälkeen lähdin Marren kanssa Vanhalle. Siellä järjestettiin Magnumin 25-vuotisjuhlat samalla kun oli jäätelöbaarin avajaiset. Missasin koko konseptin viime vuonna mutta nyt pääsin vihdoin tekemään mun oman jätskin ja postata siitä kuva instagramiin, hehehe :)

Koko paikka ja kaikki ihmiset oli ihan vimpan päälle laitettuja. Koko illan oli juhlava fiilis ja open bar sulkemiseen saakka. Big like. 


Mun tehtävä eilen oli valokuvata perus fiiliskuvia ja bongata kiinnostavia ihmisiä, joilta kysyin kysymyksiä jäätelöstä. Postaus tulee tänään ylös MyCosmoon :) 


Jädejono oli n. 100 (tuhatta) metriä, niin menin kysymään yhdeltä pariskunnalta saanko napata kuvan niiden jätskeistä. Hahah, siinä ne odotti ja oli koskematta jätskeihinsä kun minä säädin kameran asetuksia. Myöhemmin jonotettiin kyllä omia! Otin salmiakkia, mansikoita ja vaahtokarkkeja dipattuna valkosuklaaseen.


Fredrika ja Marre!


Y'all know what diz iiiix. 


1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia!

    Oli muuten kiva lukea, että oot alottanut vegaanisen ruokavalion. Oon miettinyt ite ihan samaa, ja sun tekemät kasvisherkut näyttää hyviltä ja terveellisiltä! Eläinten olot on tosiaan hirveet ja lihan tuotannosta tulee lisäks järkyttävät ilmastopäästöt, ja siks onkin tosi hyvä, että tuot sen blogissa esille :) kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista