keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

MORNING

Huomenta ! 

Heräsin jo 9 aikaan siihen että poikaystäväni lähti töihin. Ajattelin että herään myös niin ehdin tehdä kaikkea fiksua. Nyt kello onkin yhtäkkiä jo 11. No, vapaapäivän kunniaksi en aio stressata sitä, vaan lähteä powerwalkille tuonne auringonpaisteeseen.

Eilen laitoinkin jo kuvan instagramiin jossa hehkutin mun puhtaita lakanoita ja juuri fiksattuja kynsiä. Ihan oikeasti, onko mitään parempaa fiilistä? Suihkunraikas, uudet lakanat ja siivottu kämppä! Ah, elämä pieniä iloja :) Anyway, olen istunut läppärin ääressä koko aamun (puhtaissa lakanoissani), muokannut kuvia ja suunitellut vähän tulevia valokuvausprojekteja. Taggad! 
Puhtaat lakanat, ja uudet pyjamahousut - even better! Nämä sain äidiltä synttärilahjaksi :)

Rakastan herätä auringonpaisteeseen. Nyt kun aurinko on alkanut taas paistamaan aamuisin ajattelin että siirtäisin sängyn ikkunan alle, niin että tämä olisi ensimmäinen asia mitä näkee aamulla! Ja naapurit näkisivät samalla myös minut ensimmäisenä, haha. Ihan oikeasti.. Ikkunat on liian lähellä. Näen mitä naapuri kattoo telkkarista, ja melkein tekstin jota naapuri lukee aamulehdestään :D 2 kommenttia: