maanantai 14. huhtikuuta 2014

MONDAY


Tiedättekö mitä? Aion laittaa tämän viikon ainoastaa omaan hyvinvointiini. Olen ollut niin maassa viime aikoina. Olen ollut tekemisissä vääränlaisten ihmisten kanssa. Sellaisten jotka käyttävät omaa energiaansa, samaan jonkun toisen tuntemaan huonoksi. Tuollaiset ihmiset eivät ansaitse minun huomiota, seuraa tai välittämistä. Tuollaiset ihmiset pitäisi laittaa pallon sisälle ja antaa heidän elää omaa  p*skaa elämäänsä siellä. Kaikki varmaan tuntee jonkun tällaisen ihmisen. Jos ette, niin tulette vielä tapaamaan. Heitä näyttää puskevan joka suunnasta. Joten nyt once and for all: this is going to MY WEEK. 

Nyt käytin omaa aikaani tällaiseen kirjoitukseen, mutta oli vain pakko päästä purkaamaan. Aamulla heräsin pahaan oloon ja jopa itkuun. Päätin että en aio sellaisen asian masentaa minua. Laitoin kahvia tulemaan, kuulokkeet korville ja kuuntelin Backstreet Boys - I want it that way biisiä. Tuli niin hyvä olo, ja samalla alkoi naurattaa koska en ole edes ikinä kuunnellut bäkkäreitä.

Asiat joita aion tehdä ovat:

- Ottaa pitkiä suihkuja
- Nukkua hyviä ja pitkiä yöunia
- Kuunnella musiikkia joka saa hymyn huulille tai ihon kananlihalle
- Treenata
- Huolehtia kynsistä (haha, tärkeä juttu mulle)
- Katsoa jaksoja lemppari tv-ohjelmista, joille ei ole ollut aikaa ennen.
- Hengailla enemmän itseni kanssa

Mitkä asiat tekevät teistä iloisia? Tai jos teillä on huono päivä, miten teette siitä paremman :) ?

9 kommenttia:

 1. aloin vaa hymyilee ku luin tätä! kiva postaus :) mä yleensä tuun hyvälle tuulelle ku treenaan, juttelen tai teen jotain kivaa äitin kanssa tai vaikkapa leivon. Jos noista ei mikään auta niin viimestään yön yli nukkuminen tepsii lähes aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Leipominen saa muuten minutkin hyvälle tuulelle :D Siinä on tekemistä, ja sen jälkeen odottaa ihana palkkio, eli leivonnaisten syönti!!

   Poista
 2. Ihania kuvia :) . Kun olen maassa, kuuntelen musiikkia korvalapuilla tai katselen suosikkileffaa tai -sarjaa, parasta on jos niille saa nauraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jepp! Sarjat ja leffat saavat aina niin hyvälle tuulelle! Onko sulla mitään lemppareita, joita voisit jakaa? :)

   Poista
  2. No ainakin Sinkkuelämää saa mut aina hyvälle tuulelle, samoin kuin sellainen vanha komediasarja kuin Kellarin kunkku, kertoo nuoresta parista Queensissä. Leffoja taas katson mitä telkusta sattuu tulemaan, olenhan elokuvahullu :D

   Poista
 3. Aivan ihana postaus! Tuolla tavalla meidän jokaisen pitäis muistaa ainaa välillä ajatella, liian usein tulee laitettu toiset etusijalle ja siinä unohtuu sitten kokonaan oma hyvinvointi! Kivaa viikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niimpä, oma terveys ja hyvintvointi aina ensin. Samoin, ihanaa aurinkoista viikkoa sulle :) !!

   Poista
 4. Voi että, tuntuu että itsekkin todella tarttis tällästa viikkoa!! Aina vaan unohtuu tai tulee ajateltua ettei ole aikaa.. :/ ja oon vielä niin helposti stressaavaa ja ahdistuvaa sorttia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan! Haasta itsesi tällaiseen viikkoon :) Minulle se teki ihmeitä!

   Poista