perjantai 11. huhtikuuta 2014

FUTURE

Ollaan viime aikoina puhuttu todella paljon ystävien kesken tulevaisuudesta ja unelmista. Se on aika luonnollista nyt, kun vikat valmistuvat lukiosta ja kaikki täyttää vuoron perään kaksikymmentä. Itse olen jotenkin tämän vuoden aikana, elänyt sellaisessa kuplassa että olisin ihan valmis nyt siirtymään eteenpäin. "Työ - check, Mies - check, Kämppä - check". Seuraavaksi olisi sitten yhteinen elämä poikaystäväni kanssa, kihloihin, omistusasunto ja koira.

WHAT ! haha..

Ei, ei ja ei. Missä vaiheessa olen alkanut miettimään näin? Minulla on satoja unelmia ja suunitelmia joita haluan toteuttaa. En tietenkään ole elänyt ja uskonut että tästä seuraavana menisin kihloihin tms. Mutta jotkut teistä varmaan ymmärtää pointin? Tuntuu siltä että olisin "skipannut" vaiheen ja hypännyt suoraan siihen että muutan yhteen poikaystäväni kanssa, aletaan elää yhdessä elämää. Siinä vaiheessa kun vuokrattiin asunto yhdessä sovittiin asioista kuten että ei osteta mitään yhteisiä huonekaluja/tavaroita. Juuri sen takia, että tällainen tilanne ei pääsisi sotkemaan tulevaisuuden suunitelmia. Oltiin siis vasta seurusteltu pari kuukautta ennen muuttoa/päätöstä.Niin vaikeaa muistaa että, vietän vieläkin mun ensimmäistä välivuotta. Juuri niin - välivuotta opiskelusta. Haaveina on vielä opiskelu, tietenkin! Haluan oppia lisää niin paljon kuin sielu sietää ja valtio kustantaa (haha). Mitä haluan tulevaisuudessa opiskella on vielä suuri kysymysmerkki, mutta valokuvaaminen, kuvienkäsittely, sosiaalinen media, muoti, ihmiset, kulttuuri, elokuvat ovat niin lähellä sydäntäni, ja jos näistä saisi jonkinlaisen kivan mix&matchin mitä opiskella, niin se olisi m a h t a v a a ! 

Ja kuten sanoin, vietän vieläkin ensimmäistä välivuottani. Tulossa on siis vielä toinen! Ensi vuonna mun on pakko lähteä pidemmäksi aikaa reissuun. Olen niin paljon lykännyt sitä eteenpäin. En tiedä mikä tulee aina tielle. Tänä vuonna en lähtenyt koska asuin yhdessä poikaystäväni kanssa. Mutta hänen töiden takia olen nähnyt häntä öisin, aamuisin ja sovittuina aikoina (hyvin harvoin). Olisin siis aivan hyvin voinut olla poissa 2-3 kuukautta, haha.Tarkoitus oli tässä tekstissä kertoa mun tulevaisuuden unelmat pidemmän päälle. Mutta ne menikin näin lähivuosiin. No lyhyesti nämä lähivuodet: ota omaa aikaa, lähde reissuun ensi vuonna, tule takaisin sitä seuraavana vuonna. Mikä olisi muuttunut? Ei mikään. Mikä siis estää? Ei mikään. (Syksyllä tuun katsomaan tätä postausta ja saan tästä sen potkun perseelle - että oikeasti vain lähden. Nyt pitää säästää rahaa ja luopua yhteisestä asunnosta!) 

8 kommenttia:

 1. Asiallista! Liian moni jää kaksikymppisenä leikkimään kotia. Monelta olen kuullut lauseen "haluaisin lähteä vaihtoon, mutkun toi mun poikaystävä..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Musta tuntuu että jos pari on oikeasti "tarkoitettu" yhteen, niin vuosi siellä tai täällä erossa ei pitäisi haittaa..

   Poista
 2. Oletteko eronneet kun muutatte erilleen? Vai vaan sen takia että sulla säästyisi rahaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla erottu :) Nyt on vaan sellainen tunne että haluaa elää vähän. Varsinkin koska poikaystäväni on minua 3 vuotta vanhempi, hän on ehtinyt tehdä paljon enemmän. Esimerkiksi matkustaminen on asia jota haluan kokea nyt lähiaikoina!

   Poista
 3. Oletko lähdössä yksin reppureissaamaan vai oletko kaveria vailla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt näyttää siltä että lähden yksin, mutta jooo kaveria vailla x)

   Poista
 4. Sun kuvailuitten perusteella kuulostaa siltä, että esim. kulttuurituotanto tai joku helsinki design schoolin tutkinnoista saattais olla sun juttu :) ja matkustelu kannattaa aina!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Kulttuurituotantoon juuri hainkin! En vain saanut ennakkotehtäviä valmiiksi.. Ehkä kokeillaan ensi vuonna uudestaan !

   Poista