tiistai 22. huhtikuuta 2014

EASTER

Hello 

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava pääsiäinen! Otin vähän lomaa blogista, tai oikeastaan en edes muistanut päivittää. Oli niin paljon tekemistä, ja suurimman osan ajasta vietin ulkona auringossa! Olen syönyt hyvin, käynyt vaeltamassa, juhlinut, näyttänyt poikaystäväni meksikolaisille ystäville helsinkiä ja porvoota, lenkkeillyt, voittanut biliksen ja syönyt vähän enemmän. Olen siis vain pitänyt hauskaa ja nauttinut vapaapäivistä.

(Olen kuitenkin päivittänyt instagramiani koko pääsiäisen aikana @ronyaas)

Nyt takaisin arkeen. Sain eilen jo vähän kylmiä väreitä kun mietin paljon laskuja ja paperihommia on hoidettavana tänään. Onneksi mulla on vielä tämä päivä vapaa töistä, että saan "rauhassa" hoitaa kaikkia asioita. Ei liikaa stressiä kuitenkaan, hahah.


Ostin meille kotiin keltaisia tulppaaneja ja pääsiäiskarkkeja :) 


No, nyt pitää kai aloittaa kaikki hommat.. Nähdään myöhemmin ! 

4 kommenttia:

 1. Moi! Sähän teet kouluavustajan töitä? Mikä se palkka on niissä? :) Alan ite tehä niitä nyt enkä kehtaa kysyy viel palkkaa kun alotan vasta niin aattelin et jos voisit kertoo xd hahah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö kirjota ees työsopparii mis se lukee? Ja kyl toi on sellane asia mikä pitää kehdata kysyä xd

   Poista
 2. Miten otat työpaikan vastaan ilman että kysyt mimmosta palkkaa saa? XD

  VastaaPoista
 3. Moikka kaikki :) Tämä kysymys on tullut täällä ennenkin. Kysymykseen löytyy vastaus ihan googlettamallakin, mutta voin vastata siihen nyt täällä! Koulunkäyntiavustajana tienaa tietenkin ihan riippuen minkälaista työtä teet ja montako tuntia viikossa. 10-12€/h on perus palkka minkä siitä saa. Eli ihan kiva, varsinkin kun siihen työhön ei tarvitse erillistä kouluttautumista tai erityis osaamista. Ja minä sain työn Seure.fi :n kautta. Voin lämpimästi suositella sitä paikkaa! En tiedä ketään muuta työnantajaa, joka pitäisi niin hyvää huolta työntekijöistään :)!

  VastaaPoista