tiistai 25. maaliskuuta 2014

VEGAN FOOD

Hello!

Viikonloppu meni enimmäkseen työn merkeissä, ja lauantaina oli sukulaisen hautajaiset. En ole ehtinyt/jaksanut ottaa konetta esiin ollenkaan. Tiedän sen että kun otan tän koneen esille niin mun pitäisi alkaa tekemään ennakkotehtäviä. Miksi se on niin vaikeaa aina aloittaa? Tekeminen on hauskaa mutta aloittaminen on niin vaikeeta!

Anyway, siirrytään nyt ruoka-aiheisiin. Mun uusi vegaani dieetti/elämäntapa (whatever you wanna call it) on ihana! Nyt saa pistää luovuuden koetukselle ja kokeilla kaikkia uusia herkkuja. Jotka ovat vielä terveellisiä. Ensimmäistä kertaa olen alkanut postailemaan ruokakuvia instagramiin, vain koska ne näyttää niin ihanilta ja värikkäiltä!

Tässä ylhäällä näette joitain kuvia jotka olen jo postannut instagramiini (@ronyaas). Joidenkin mielestä näyttää tosi vähältä ruualta mutta en siis postaa instagramiin kaikkia mun päivän saanteja, haha. Joten ottakaa rennosti :) Syön monta kertaa päivässä. 

Eilen sain tietää että mun tulehdusarvot olivat todella korkealla, ja sen takia mulla oli ollut pari päivää ihan jäätävät selkäkivut. Sain siis antibiootteja ja teki mieli herkutella. Normisti kävisin hakemassa pizzaa ja makuunin karkkeja mutta nyt tein kotona burgereita ja daimia - all vegan & healthy. Pystyin vain syödä yhden hampparin ja pari daim"karkkia", ne oli niin täyttäviä. Huomaa heti kun tekee hyvistä raaka-aineista ruokaa. Siinä täyttyy ja pysyy kylläisenä paljon kauempaa! 


Lopuksi vielä selfieee :) Kuva otettu kun ajettiin kotiin Porvoosta, jossa hautajaiset pidettiin. 

Ihanaa alkuviikkoa kaikille! Pusspuss

6 kommenttia:

  1. oisko mahdollista saada daimin ohjetta tänne? :p

    VastaaPoista
  2. Otitko kuvaa daimista ja hampparista? Ois kiva nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin kuvan hampparista, mutta se on tosi ruma, haha. Voin kummiskin lisätä reseptit tänne niin voitte kuvitella miltä ne näyttää ;)

      Poista
  3. Teit itse daimeja?! Elän itsekin lähes vegaanina ja daimeja tekee aina välillä mieli. mutta niissähän on maitosuklaata niin ei kuulu ruokavalioon.
    Täältä blogista löytyy ihania vegaanireseptejä, jos tulee inspiraationpuute: http://innellaskitchen.wordpress.com
    Tsemppiä uuteen elämänmuutokseen, tosi hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eli maitosuklaan tilalle laitoin tummaasuklaata missä on pelkkää kaakovoita :-) Ei yhtä maukasta koska siinä ei ole sitä maitosuklaata, mutta hyvää kummiskin!

      Kiitos linkistä, käyn katselemassa :)

      Poista