perjantai 21. maaliskuuta 2014

FRIDAY AGAIN

Hups, perjantai taas! 

En ymmärrä miten nopeasti päivät menee.. Jää postaukset aika vähiin koska en edes tajua että päivä vaihtuu. Istun taas töissä, tämän jälkeen lääkäriin ja sen jälkeen taas töihin jonka jälkee lupauduin lähtemään parille drinkeille. Raskasta kun on niin paljon tekemistä mutta samalla nautin siitä erittäin paljon. Toimin parhaiten "stressin" alla. Kun tiedän että kaikkea on tulossa ja pitää katsoa kalenteria pari kertaa päivässä, tietääkseen voiko suunitella jotain uutta.

Nyt mulla on kolme eri ennakkotehtävää tekemättä. Hain valokuvaukseen, graafiseen ja kulttuurituotantoon. Ulkomaille ja suomeen. Jotenkin mulla on tunne että jään taas ilman opiskelupaikkaa, mutta aion kummiskin panostaa ihan täysillä kaikkiin ennakkotehtäviin.

Olen erityisen innoissani alkaa tekemään kaikkia valokuvaustehtäviä! Siitä on melkein vuosi kun viimeksi sain tehdä annettuja tehtäviä.

Oletteko te hakemassa johonkin kouluun nyt? Olisi kiva tietää mitä muut välivuosilaiset on tekemässä :) !
Behind The Scenes kuvia Cosmopolitanille, tiistain kuvauksista. 

4 kommenttia:

 1. Mulla toinen välivuos menossa ja tällä hetkellä oon henkilökohtasena avustajana. Hain nyt opiskelemaan mm. Medianomiks ja muotoilijaks turkuun, saa nähä jos johonki pääsis opiskelemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :D No mutta onnea hakuihin! Toivoittavasti saat opiskelupaikan :)

   Poista
 2. minne ulkomaille hait? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruotsiin (stockholm & malmö) ja norjaan (bergen & oslo) !

   Poista