torstai 13. helmikuuta 2014

GREAT DAY

Ciao!

Hyvä päivä tänään. Heräsin ja menin suoraan salille joka oli melkein tyhjä - love it. Pystyin siis vetämään kunnon raivotreenin. Minua ahdistaa niin paljon treenata kunnolla kun tiedän että ihmisiä on ympärilläni. Treenien jälkeen kävin kaupassa ostamassa paljon vihreää. Aloitin tänään pienen puhdistuskuurin.. Eli ei mitään lihaa, huonoja hiilareita, limuja jne. Katsotaan auttaako tämä mun turvonneeseen oloon.

Tällaiset ostin matkalta, vaaleanpunaisen shakerin, mulla oli yks ennestään mutta se on hävinnyt muuton aikana ja "Mega Fat Burner" tabeletteja.. haha! 

Kun tulin kotiin siivosin vielä koko kämpän; imuroin, pesin lattiat ja pesin pyykit! Sen jälkeen tein lounaaksi omeletin ja keitettyä parsakaalia. Nyt istun tässä juomassa kahvia, kirjoittelen kesätyöhakemuksia/kattelen kouluja ulkomailta. Kohta pitää mennä suihkuun, duunia kello 18 :) ! 

Uudet tuoksut Victoria's Secretistä (CPH airport). En osannut valita minkä halusin joten otin 3. Mielestäni keltainen "Hello Darling" on parhaimman tuoksuinen! Onko teillä suosikkia? 


2 kommenttia:

  1. Oih, tuo Hello Darling on niiin ihanan tuoksuinen <3 menetin sille aivan sydämeni kun ostin sitä joulun aikana Barbadokselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa Barbadokselta :) ! I'm jealous..

      Poista