lauantai 25. tammikuuta 2014

THROWBACK

Tumblr, blogging, boys, parties, summer, fun, gym, way too many selfies.. 

Näillä sanoilla voisin kuvailla mun vuotta kun olin 17 (2011). Kattelen vanhoja kuvia läpi, ja näitä tykkään eniten katsella. Ehkä sen takia että mulla on kiva rusketus, ja muistan miten energinen olin tuolloin. Treenasin, sisustin, siivosin, sosialisoiuduin enemmän kuin koskaan. Blogillakin meni ihan älyttömän hyvin. Sain paljon ilmaista tavaraa kotiin (iphone kuoria ja shampoota haha) ja ihania kommentteja lukijoilta päivittäin. 

Take a look at the pics! Muistatteko näitä kuvia ollenkaan? Seurasiko joku teistä mua silloin? Blogi jota kirjotin silloin on nyt myös auki (rronya.blogspot.com). 

Hahah! Tämä kuva on otettu sitten ihan läpällä, näytin mielestäni joltain Svenska hollywoodfruenilta. 

Rakastin tota vesipulloa jonka ostin edellisenä kesänä Victoria's Secretistä. 

Hahah, tääkin on otettu läpällä. Olin ollut kipeenä pidemmän aikaa ja en pystynyt oikein syömään kunnolla. Mielestäni oli niin coolin näköistä kun makasin lattialla ja vatsa vain imaisi itsensä sisään. Mutta eikö näytäkin aika sairaalta? Miettii vähän että missäs mun kaikki sisuskalut ovat ? :D

Menossa bileisiin. Olin innoissani tollaisesta suomenruotsalais-sailortyylistä, hahah. 

Minä ja KALLE <3

Vappu outfit :) Kumpa noi housut ja paita vielä menisi mun päälle. Ehkä siinä tavoite ensi keväälle ;D ?

Body Combat aikoja. Se on tunnin pituinen ohjattu tunti salilla, jossa potkitaan ja nyrkkeillään - olin niin innoissani siitä!

Perus asu, jakku, minishortsit ja valkoinen paita. Rakastin valkoisia paitoja. Ja auta armias jos käyttäisin noin lyhyitä shortseja vielä! 

Syksy 2011 ! Muistan tän illan niin hyvin :) Tapasin Marcoksen ekaa kertaa tavastialla. Hah! junnu :) 

11 kommenttia:

  1. Oih muistan sun blogin tolloin, se oli superhyvä! Itellänikin 2011 oli ihana ja hauska vuosi, mun elämä on nykyään niin tylsää verrattuna noihin teinivuosiin! boo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mutta pitää muistaa myös nauttia näistä hetkistä eikä vain katsoa taaksepäin :) (muistutan myös itseäni siitä) !

      Poista
  2. Itsekkin muistan hyvin! Ostin saman kukkatopin omien yo-juhlien jatkoille. Mutta onhan sulla nytki asiat hyvin, oot valmistunu(?) ja asut onnellisena poikakaverin kanssa, ei kannata aina haluta jotain uutta vaan olla onnellinen myös tässä hetkessä :) urheilujuttuja olisi kiva lukea! Ja ihana blogi sulla, oob pitkäaikainen lukija!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onhan mulla kaikki nytkin hyvin :) paitsi jotenkin toi halu treenata ja pitää esim kodin siistinä ei oo mikään sellanen "jee" juttu enään :DD

      Poista
  3. niin ihania kuvia! ja hyvä postaus 8) sun vanhat kuvat on aina ihan parhaita!

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva lukee sun vanhoja postauksia! (:

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. hah, kiitos :) nykyään ei kyllä enään niin paljooo.. :D

      Poista
  6. Jostain syystä puhelimella ei voi kommentoida niin näköjään mun kommentti ei ookaan tullu, mut niiin sitä mä kommentoin tähän postaukseen aikasemmin, että oot ihan älyttömän upee varsinki tossa vikassa kuvassa! Ja mä oon kans lukenu jo tota aikasempaa blogia ja oot kyllä yks niistä harvoista kenen blogia jaksan lukee vuodesta toiseen! Ansaitsisit ehdottomasti paljon enemmän lukijoita ja kommentteja, sun blogi on oikeesti yks parhaista, oot niin ihanan aito :) ja vielä kysyisin et voitko tehä jossain vaiheessa taas pitkästä aikaa videopostausta? Ne on ihan parhaita oot niin hauska!:D

    VastaaPoista