maanantai 13. tammikuuta 2014

THAILAND PART 3 / KOH PHI PHI

Hauskimmat muistot reissulta on ehdottomasti Phi Philtä. Matka sinne oli niin spontaani. Oltiin meidän Krabin hotellilla ottamassa aurinkoa poolilla. Check out oli tunnin päästä ja meidän piti päättää lähdetäänkö takaisin tylsälle Kata Beachille, jatketaanko olemista Krabilla (vaihdettaisiin hotellia) vai lähdettäisinkö ihan läpällä PhiPhille ja katsottaisiin löydettäiskö vapaata hotellia/hostellia. Oltiin siis joululomalla matkalla joten kaikki hotellit oli ihan täynnä kun katottiin netistä.

No, lopulta päätettiin että meillä ei ole mitään menetettävää. Jos ei saada hotellia niin bailataan koko yö ja otetaan aamulautta Kata Beachille. Matkalla PhiPhille tutustuttiin todella hauskaan porukkaan suomesta! Noin 5 jätkää Helsingistä oli reissaamassa ympäri Aasiaa ja niillä oli ihan sama tilanne kun meillä :)




Hello Paradise!

Kun päästiin perille lähdettiin ensiksi syömään ja sen jälkeen metsästämään yösijaa.

Löydettiin tällaiset bungalowit meren läheltä. Ne maksoivat vain 10€/yö 2 henkilöltä. Sopi hyvin meidän ja reissaavien suomalaisten budjettiin! Tossa ulkona oli tollanen kiva riippumatto jossa viihdyin tooooosi hyvin ennenkuin näin ISON karvaisen hämähäkin tuijottavan mua katosta :DD





Hahah, arvatkaa miten helppoa tänne oli löytää pimeässä bileillan jälkeen :)

Vuokrattiin yhdessä tollanen longtailboat jolla lähdettiin snorklaamaan ja hengailemaan semi "autiolle" saarelle. 


Phi Phillä oli ihan sairaat bileet päivät pitkät! Tässä me oltiin pelaamassa beerpongia, Reetan joukkue oli ihan nähtävästi voitolla, haha.

Jehuuu

Vikan illan sisha polttelut. Tää mesta oli aika makea. Siellä oli sänky/sohvat jossa pystyi vaan makoilla ja tilata juomia samalla kun poltteli shishaa. 

Panoraamakuva meidän bungalowista, haha. Heräsin pirteänä 8 aamulla kun muut olivat vasta menneet nukkumaan eilisen bileistä. 

Kelatkaa että tanssilattia oli ulkona rannalla !!! Niin huikeeta. Eri baarien tanssijat ja juhliat yhdistyivät kaikki ulos samalle rannalle. 

Toi jätkä joka photobombasi meidän kuvan (huomasin vasta aamulla) vaikuttaa niin hauskalta, hahah

14 kommenttia:

  1. Oi että iski matkakuume! ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla iskee taas kamala ikävä tonne takaisin! Kiitos:)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. taitaapi olla :) luulin että kuva olisi sen verran sumea että siitä ei tunnistaisi. Pakko nyt rajata kuva, haha.

      Poista
  3. kuulostaa niin ihanalta

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia!! Eiks noi bungalowit ollu ihan täynnä kaikkia ötököitä?? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei niin hirvesti. Vessasta löysin kyllä ison karvaisen hämähäkin (myös) mutta pojat tappoi sen lopulta!

      Poista
    2. ! mutta sänkyjen ympärillä oli siis sellaiset hyttysverkot, koska hyttysiä siellä oli ihan siiiiikana!

      Poista
  5. entäs se sairastuminen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se tulee seuraavassa postauksessa. päätinkin tehdä 4, koska oltiinhan me vielä pari päivää tämän jälkeen phuketissa :-)

      Poista
  6. Vaikuttaa ihanalta :) mutta yks kysymys (jos sopii) niin kun kerroit että hengailitte viiden miehen kaa ja toises thaimaa postaukses oli et kahen jätkän kaa niin kysyisin vaan et onks semmonen ok sun poikaystävän mielestä? :) en siis mitenkään "epäile" et oisit halaillu/suudellu vaan meinaan siis ihan tota jutteluu ja hengailuu :D

    ja sit viel et oisko sust ok jos se tekis samoin? eli menis jätkäkaverin kaa vaik just aasiaa jonnekki ja hengailis eka parin muijan kaa ja toiste sitte viiden muijan kaa. Ihan uteliaisuudesta kysyn, kiva tietää miten muut ajattelee noista asioista =) ps. iski kamala matkakuume :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän pointtisi, ja toi oli ihan kiinnostava kysymys nyt kun lähdin miettimään sitä itse! Ne kaksi miestä joitten kanssa vietetiin jouluaatto olivat yhdessä. Ja nämä reissaavat tyypit oli itseasiassa poikaystäväni veljen tuttuja/kavereita. Eli mitään ei edes olisi voinut tapahtua. Mutta se vaan on niin (omasta mielestäni) että tytöt ei ikinä ystävysty tyttöjen kanssa. Milloin joku tyttö menee puhumaan tytölle out of nowhere ja alkaa kyselemään mistä päin on jne. Se vaan menee helpommin kun on poika ja tyttö. Vaikka se onkin ihan frendipohjalta alunperin. Ja mielestäni pojat voivat ystävystyä poikien kanssa paljon nopeammin.

      Mutta joooo... Pakko myöntää että kyllä mä vähän ihmettelisin jos poikaystäväni hengailisi pelkkien tyttöjen kanssa jollain aasian matkalla. hehe :)

      Poista
  7. I absolutely love your site.. Very nice colors & theme.
    Did you make this amazing site yourself? Please reply back as
    I'm looking to create my very own site and want to know where you got this
    from or exactly what the theme is named. Thanks!

    Also visit my page: GHD New Zealand

    VastaaPoista