sunnuntai 19. tammikuuta 2014

FRIDAY TO SUNDAY

Ihanaa sunnuntaita kaikille 

Miten teidän viikonloppu on mennyt? Täälläpäin ollaan vietetty pari illallista ja ihanien ystävien seurassa ja myös keritty tekemään vähän töitä.

Käytiin kokeilemassa ensimmäistä kertaa Puebloa, Eerikinkadulla. Otin sienitacoja, ja pakko sanoa että petyin vähän. Sienet olivat purkkisieniä ja mauttomia. Onneksi tilattiin sivuun nachoja ja guacaa :) M tilasi tacoja joissa oli sianlihaa ja ne olivat kuulemma hyviä. Pitää käydä testaamassa joku päivä jotain muuta! Paikkahan on niin mukava. 

Puss !

Perjantain asu. Kutsuin Marren ja Vivianin meille illalliselle. Kotona meillä on niin kylmä että on pakko olla iso villapaita ja noi tohvelit päällä melkein kokoajan. 
Close-up on my fäjjjjs!

Minä, Vivian ja Marre ! 

Kun oltiin istuttu täällä pari tuntia niin menin tapaamaan Reettaa, eksyttiin ensin Helmeen josta lähdettiin isommalla porukalla Villiin Väinöön. 

Haha, tää kuva on niin hyvä. Oltiin eilen istumassa iltaa Pian ja Silvan luona. Syötiin illallista ja juotiin viiniä kello 3 asti aamulla. Juuri ennenkuin lähdettiin porukka alkoi väsymään ja katsottiin Putous jaksoja. Oletteko seuranneet tätä kautta? Niin hauska!! 


Nyt yritän vähän ryhdistäytyä ja nousta sängystä. Kämppä on ihan ylösalaisin ja meillä on kirjaimmellisesti vuori tiskiä tuolla keittiössä. Pheeew!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti