torstai 12. joulukuuta 2013

THREE DAYS

... Matka lähestyy. Enään kolme päivää aikaa kunnes ajetaan Redun kanssa Helsinki-Vantaalle. Rakastan lentokenttiä (jos saa itse lähteä reissuun) ! Aika pitkälle on jo kaikki matkajärjestelyt hoidettu. Ollaan otettu hepatiitti A & B rokotteet, otettu esille matkalaukut, liimattu minkinkarvoja ripsiin, maksettu matkavakuutukset jne. Nyt ei pitäisi olla muuta enään kuin vaihtaa vähän euroja bahteiksi.

Onko kukaan lukijoistani menossa ulkomaille nyt jouluna? 

Anyway, ikävempiin asoihin. Heräsin yöllä kamaliin vatsakipuihin. Otin kaksi särkylääkettä ja tuntia myöhemmin ei enään sattunut. Seuraavan kerran heräsin kello 9:00, jolloin olisi pitänyt olla töissä. Ei mitään muistikuvaa että olisin edes sammuttanut herätyskellon. Olin juuri nousemassa sängystä ja yhtäkkiä kivut alkoi taas. Tänään olen syönyt 5 kipulääkettä. Se hellittää aina hetkeksi mutta palaa taas uudestaan. Niin ärsyttävää :( Toivon että nämä ovat vain perus kk-kivut, eikä mitään vakavempaa.

Nyt lähden keskustaan moikkaamaan mummia :) ! See you later 
4 kommenttia:

 1. Missä kävit ottamassa ripset? Ois hauska kuulla jos pysyvät hyvin matkallakin ja tuntuvat kivoilta silmissä, voisin itekin harkita sit sitä paikkaa:) Viime vuonna ku otin Aurinkolahdessa yhessä paikassa niin laitto ihan liian pitkät ja ne oli super raskaat ja tuntu aika "kovilta" silmissä :-( jouduin käydä poistattamassa ne 2vk jälkeen.
  Niin ja hyvää reissua teille!:)

  VastaaPoista
 2. Enää* hemmetti :D trevlig resa!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Häiritsikö noin paljon?

   Poista