keskiviikko 13. marraskuuta 2013

LUNCH FOR 1,50

Nyt alko mun dieetti officially! 32 päivän päästä pitäisi näyttäytyä rannalla mallin kanssa. Talking about pressure here.. Noei! Mutta nyt on aika ottaa kiinni elämäntavoista ja ruokavaliosta. Lounaaksi tänään siis maitorahkaa + ananasta. Maksoi vain 1,50.. Miksi en ole syönyt tätä joka päivä lounaaksi? Eri täytteillä vain.. Purkkiananas on ällöä. Voisi vaikka viipaloida himassa valmiiksi tuoretta ananasta, ja tuoda mukana töihin.

Treenin alkamista mun on pakko vielä odottaa. Olen kipeenä ja yöt on tosi vaikeita yskän takia. Toivottavasti ehtisin edes pari kertaa salille ennen matkaa :p 6 kommenttia:

 1. Tuore ananas ja maitorahka on ihan huippu hyvää! Mutta vinkkinä, että ei kannata pitää niitä kauan sekaisin ennen syömistä, kannattaa siis kuljettaa erikseen kunnes syö :) meinaa ajanmitaa se ananas ihmee sen rahkan happamuuden itteensä ja sit siitä tulee ihan kaameen makusta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei tietenkään! Muutenkaan ei kannata aukasta maitorahkapurkkia liian aikaisin. Vaan juuri ennen syömistä :)

   Poista
 2. Minne aasiaan ootte menossa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej Ronja. Kiva att du ha börja med dom här "fitness" inläggena, ja hoppas att du ändå håller de på en sk hälsosam nivå för du e ren fin. De sku ändå va kul om du sku vilja berätta sen närmare om din diet dvs en vanlig matdag, träning, va du kommer äts osv. Du vet dedär klassikerna när en bloggare skriver ett långt inlägg om sina nuvarande matvanor/dieter, så sku va kiva om du o kan gö de:)

   Poista
  2. Hej ! Låter som en bra ide :) Ska försöka fixa ihop ett sånt inlägg.

   Poista