keskiviikko 27. marraskuuta 2013

CIAO

Tekstailtiin äsken Redun kanssa. 18 päivää matkaan!! Hih jännittää vähän. En ole ikinä ollut niin kaukana kotoota. Paitsi jenkeissä mutta se tuntui kummiskin ihan "kodikkaalta". Olen aina vähän yrittänyt boikottaa thaimaata, ja en mielellään reissaisi sinne mutta nyt saatiin sen verran halvat lennot. Ajatuksena oli ensin lähte GC puerto ricoon, 5 tähden hotelliin viikoksi. Juuri kun oltiin varaamassa lippuja siihen junttilaan löydettiin SAMAAN hintaan 14 päivän valmismatka Thaimaahan. Tottakai me otettiin ne mielummin :) 

Nyt alkaa vähän epäröidä kun lukee uutisia ja kaikista protesteista mitä on meneillään Bangkokissa. Mutta tuskin se vaikuttaa meihin kun ollaan turistihelvetin Phuketissa.. 

Matka menee jouluaaton yli, mutta ollaan redun kanssa vietetty yhdessä joulua jo vuodesta 2005 (?) asti. Ollaan asuttu aina lähekkäin ja viimeset vuodet asuttiin jopa naapurissa. Ja kummallakaan meistä ei ole mitkään isot sukujuhlat tiedossa jouluisin. Viime joulunakin lähdettiin omien illalisten jälkeen bailaamaan, hahah.. Tänä vuonna sama homma mutta lämpimässä!!

Ootd

18 days!!!!!

Minä ja redukka kesällä! Kohta ollaan taas ruskeita ja elämä on ihanaa.

2 kommenttia:

  1. Tämä ei ole mikään anonyymivihaajan kommentti, mutta jos pidät blogia, niin olisi ihan suotavaa että vastaat kommentteihin. Kun et vastaa kommenttiin niin varmasti itsenikin lisäksi monella vierailijalla/jopa lukijalla tulee olo, ettet kunnioita meitä. Aina kun jotain sattuu, ei tietenkään tarvitse kertoa mitä se on. Mutta voisit kuitenkin vastata kommenttiin että et tahdo kertoa asiasta. Näinkin yksinkertaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän! Vastasin kommenttiisi postauksella :)

      Poista