tiistai 1. lokakuuta 2013

TÄÄLLÄ OLLAAN

Pitkä muuttopäivä takana. Ihana Marre auttoi mua koko päivän. Pakusta, kantamiseen ja kantamisesta siivoamiseen. Mulla on ollut niin hauskaa tänään. Kannettiin huonekalut lotan kämpästä parvekkeelta suoraan pakuun #lazy. Oli varmaan hauska näky. Ajoin myös ekan kerran pakua tänään. Kun päästiin tänne uudelle kämpille oli niin nälkä että oli pakko hakea vähän chebabia. Syötiin ne lattialla ja jatkettiin tavaroiden purkaamista. Ei saatu kaikkea purettua koska täällä on vain kaksi vaatekaappia. Jaoin tietenkin kaapit tasaisesti poikaystäväni kanssa. Huomasin myös että hänellä on kymmenen kertaa enemmän vaatteita ja kenkiä haha. Pakko hakea jostain vaatekaappi tai sitten on molempien pakko karsia. 

Nyt täällä on siistiä ja asiat järjestyksessä. Seuraavaksi vuorossa on siis SISUSTAMINEN. Jee :) Pari kuvaa miltä täällä näyttää tällä hetkellä :) marre jää yöksi joten ei tarvise olla yksin ensimmäisenä yönä. Nyt viiiiihdoin nukkumaan! 

10 kommenttia:

 1. Oi vitsit tää vaan nostattaa mun muuttokuumetta! :D laajempaa asunnon esittelyä odotellessa ;)

  Nea

  VastaaPoista
 2. Kuinka monta huonetta siellä on?:) ja paljon on vuokra? ihan uteliaisuudesta kysyn, en ikinä haluaisi itse asua keskustassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on iso yksiö, vähän alle 50neliötä ja vuokraa tässä on ~ 1000€/kk kuluineen :)

   Poista
 3. niin hieno! lisää vaan kuvia :P

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää teiän kämppä! :))

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää :) toivottavasti teet kämppän esittelypostauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näytäkin :) kämppä esittelyä tulee heti kun olen vähän sisustanut ja laittanut paikkoja kuntoon!

   Poista