sunnuntai 6. lokakuuta 2013

SMALL THINGS

Miten hauska ilta meillä olikaan eilen! Kutsuin kavereita meille ja pidettiin pienet pippalot. Pelattiin eri pelejä, chillailtiin ja kuunneltiin musaa. Jossain vaiheessa kuitenkin kaikki halusivat ulos vähän tanssimaan. Perus meidän porukassa että kukaan ei oikein tiedä minne mennä ja se päätyy siihen että seistään kadulla joku puoltuntia miettimässä eri vaihtoehtoja.. Minne te (helsinkiliäiset tai helsingissä juhlivat) yleensä meette? Tai mitkä ovat teidän lemppari paikat?

Meillä sitten hajosi porukka kun kukaan ei osannut päättää minne mennä. Minä, redu ja Maya päädyttiin lopulta Tavastialle. Tulee niin vanhat muistot mieleen siitä paikasta, huhhuh! Se tuoksu, musiikki ja tahmainen lattia. Fiilis kun oli ekaa kertaa klubilla. Sneakattiin aina kavereiden kanssa ovimiehen ohi 17-vuotiaina. Haha! Hassua ajatella vielä että 2 vuotta sitten oltiin siellä tyttöjen kanssa tanssimassa, muistan kun näin Marcoksen ensimmäistä kertaa, tanssitiin yhdessä, vaihdettiin numerot ja nyt ollaan muuttamassa yhteen. Okej, se ei ihan mennyt noin helposti. Mutta olen joskus miettinyt että mitä jos en olisi mennyt sinä iltana Tavastialle.. Elämäni olisi ihan erinlaista. Aaa, meen hulluksi tosta ajatuksesta. Niin pieni asia voi muuttaa niin paljon elämästä!

Hups, innostuin niin paljon kirjoittamisesta että unohdin ihan että pitää lähteä porukoitten luokse syömään! ttyl :)
Eilisen asu. Rakastan mun uutta hametta ja villapaitaa. Molemmat Gina Tricotista !

10 kommenttia:

 1. eikö tullut kuuma tossa villapaidassa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mentiin ulos vaihdoin ohuempaan paitaan :) /ronja

   Poista
 2. oot näyttänyt niin hyvältä ! :D

  VastaaPoista
 3. varifrån är din hatt?

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun tuosta tekstistä oikein huokuu läpi sellanen rakastuminen! Oon jotenki tosi iloinen sun puolesta että ilmeisesti vähän vaikeuksien kautta pääsette alottaan nyt yhteisen elämän Marcoksen kanssa :) kaikkea hyvää teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, oon kyllä niin rakastunut juuri nyt... :)

   Poista