sunnuntai 20. lokakuuta 2013

LAZY DAY

Hej från en trött tjej ! Rankka viikonloppu takana jonka mukana on myös tullut kivoja juttuja. Marcos on tullut takaisin. Nähtiin viimeksi elokuussa, ja nyt asutaan saman katon alla. Maailman oudointa, mutta hyvällä tavalla :)

Eilen, eli lauantaita olin valokuvaamassa hautajaisia koko päivän. Surullinen tunnelma oli tietenkin, mutta samalla kaunista ja hienoa nähdä läheiset jättämässä viimeiset hyvästit. Tuntui tyhmältä olla siellä kamera kädessä.. Mutta mietin vain kokoajan että tämä on työtäni, ja minua on pyydetty kuvaamaan tätä tilaisuutta.

La illalla lähdettiin ulos tyttöjen kanssa. Meni aika myöhään joten sen takia olen aaaivan puhki tänään. M sai minut kuitenkin revittyä ylös sängystä että päästiin lähtemään Ikeaan. M osti paljon tarvikkeita keittiöön ja minä keskityin verhoihin, lakanoihin etc. Nyt olen laittanut uudet verhot paikoilleen (jotka olivat sittenkin ihan järkyt... hyi). Mutta ne saa roikkua siinä kunnes löydän paremmat!

Kuvia viikonlopusta:

Marre ja minä! 


Päivän illallinen Mayan kanssa. Tehtiin salaattia ja paistettiin kanaa. Namnamnamnamnam

5 kommenttia:

 1. Moi, tee joskus teidän kodista postaus! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu :) Sitten kun ollaan saatu kaikki pahvilaatikot pois täältä!

   Poista
 2. Hejj ha fått inspotill din blogg igen, den e superkiva:) men de sku va jätterolit om du kan visa ert hem! O hu ha du haft råd? O berätta mer om dej o marcos typ hu ni träffades ti att ni ble ihop:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Va trevlit :) Tack! Bilder på lägenheten kommer så fort vi har fått saker på plats osv. Och hur jag har haft råd är enkelt: jag jobbar !

   Poista
 3. Ihana toi värikäs paita ylemmässä kuvassa :-) Mistä oot ostanu?

  VastaaPoista