perjantai 18. lokakuuta 2013

FRIDAY

Huh, miten pitkä päivä! Aamu meni lääkärissä ja sieltä kiirehdin Sokokselle kuvaamaan Maybellinen Big Eyes tapahtumaa. Olin siellä 14-19:00. Vaikka olenkin tottunut seisomatyöhön niin tää päivä tuntui todella raskaalta mun selälle ja jaloille. Jaksoin kummiskin hymyillä koko päivän ja aika kului nopeasti hauskassa seurassa. Mun tehtävänä oli bongata tyttöjä valokuviin jotka julkaistaan MyCosmon valokuva galleriassa. Kaikkien valokuvattujen kesken arvotaan 150€ arvoinen meikkipaketti :-)

Tässä kuvaan Alexaa, joka tavallaan "juonsi" tapahtuman. Häntä haastateltiin, niin että se kuului kauppakeskuksessa oleville asiakkaille ja samalla hänen lukijat pääsivät tapaamaan häntä :) Kuvan pöllin Cosmopolitanin instagramista (@cosmofinland)


Yksi kuva jonka vain napsin meikkipöydästä. Paikan päällä sai siis myös tulla meikattavaksi ilmaitteeksi! Loput kuvista tulee ylös MyCosmoon ja joitakin kuvia tulee varmaan myös Alexan blogiin :) 

1 kommentti:

  1. Vitsit oli varmast kiva päivä! Ja pääsit valokuvaamaan! :) pakko vielä sanoa että vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä, sulla on ihan mahtava huumorintaju ja onkin jotenkin hassua että voi tykätä jostain ihmisestä näin paljon pelkän netin välityksellä! Okei kuulostaa vähän creepyltä mut you get the point :D

    Nea

    VastaaPoista