keskiviikko 21. elokuuta 2013

SONG OF THE DAY

Olen ollut kipeänä koko päivän joten olen pari tuntia ehtinyt selailla netissä. Kävin katsomassa blogg.se toplistaa ja löysin sieltä Zaran blogin (zarish.blogg.se) ja sen kautta löysin hänen musiikkinsa. Olen nähnyt monien postailevan tytön lauluja mutta nyt vasta jaksoin ekaa kertaa painaa playta ja kuunnella. Tästä tykkäsin niin paljon että on pakko postata se tänne :) Kuunnelkaa ja ihastukaa!Hänen äänensä kuulostaa aika paljon Rihannan ääneltä, vai mitä mieltä te olette?

7 kommenttia:

 1. Jos siulla on aikaa, mikäli oot vielä kipeenä, nii täällä yks lukija toivois semmosta postaus, jossa esittelisit blogit joita sie luet. Olis kiva tietää millasista blogeista tykkäät ja samalla voisi siun lukijatkin saada uutta luettavaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin tehdä tuollaisen postauksen :) !

   Poista
 2. Voi olipa muuten ihana biisi ! Ehdottomasti pakko ettiä enemmän musiikkia kyseiseltä naiselta. :) Ja kyllä vähän Rihanna tulee mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muut biisit eivät olleet yhtä hyviä kuin tämä .. <3 :)

   Poista
 3. Ihana biisi kiitos että postasit tänne! Ja kuulostaa tosiaan paljon Rihannalta :)

  http://creativemind-milla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Joo Zara on ihan huippu lahjakas! Oon seurannut hänen blogiaan muutaman vuoden ja onneksi hänen uransa laulana on vihdoin lähtenyt kunnolla käyntiin! :) t. Viivi

  VastaaPoista