sunnuntai 18. elokuuta 2013

PEACH DRINK

Käytiin eilen illalla Mayan kanssa juomassa parit drinkit. Meiltä kahdelta aika epätavallista. Yleensä mennään bisseille drinkkien sijaan ;P

Käytiin ensin Erottajankadun Liberty or Deathissa. Siellä juotiin jonkinlaiset lime-vadelma drinkit (en muista drinkin nimeä). Olisin halunnut ottaa kuvan mutta paikassa oli niin pimeää että ei pystynyt. Vaikka hintaa drinkeillä onkin 12€ niin se on todellakin sen arvoista, suosittelen paikkaa!

Ensimmäisten drinkkien jälkeen teki mieli maistella lisää joten pyörittiin keskustassa vähän aikaa ja etsittiin paikkaa joka ei ole ihan täpötäynnä kännisiä ihmisiä. Keksittiin mennä Scandic Marskin aulabaariin. En ole ennen tullut ajatelleeksi että hotellien baaritkin on olemassa! Siellä oli kiva lounge meno. Istuttiin, juotiin ja juteltiin siinä vähän aikaa kunnes lähdin kotiin nukkumaan.

Maistettiin persikka-rosé drinkkiä. Tällaisia olisi niin helppo väsätä kotona myös! Vähän erinlaisempi drinkki vaikka tyttöjeniltaan. Pohjaan tuli persikkapaloja ja sokerilientä joka muussattiin yhteen ja päälle kaadettiin kylmää roséta. Tällaisia voisi tehdä vaikka mistä hedelmistä :) nam! Hintaa tällä drinkillä oli 7-8€. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti