torstai 29. elokuuta 2013

MAKE CHANGE

Hello 

Kuten huomaatte, en ole vieläkään päässyt vastailemaan teidän kysymyksiin. Marcos lähti tänään aamulla ja työpäiväni oli 9-23. Siinä välissä ehdin nopeasti kahville Mayan kanssa! En ole vain kerennyt koneelle ja puhelimesta on akku loppu heti kun kuuntelen pari biisiä spotifylta.. On tämä elämä rankkaa..

Mutta hyviä ja hauskoja asioita venaamassa! Huomenna Cosmon ja Paparazzin järkkäämään muotinäytökseen ja bileisiin. Ihanaa, rakastan tällaisia tapahtumia.

Lokakuussa muutto.  Viimeinen kuukausi jäljellä täällä Kannelmäessä. Kesän jaksoin ja nyt on pakko päästä takaisin >kaupunkiin<. Olen yksi laiskimmista ihmisistä. Haluan että kaikki on lähellä. Mulla tulee matkapahoinvointia bussista. Ja haluan mielummin vetää mun lenkkiä kaivarin rannassa kuin pirkkolan metsässä. Tiedän että kuulostan ärsyttävältä kun valitan tällaisista asioista. Mutta mulla on kamala nälkä ja väsymys. Anyway, tällä kertaa haussa on kaksio :) ja huomenna ensimmäinen asuntonäyttö. Saa nähdä monessako näytössä pitää käydä ennenkuin natsaa.

Nyt nukkumaan!


8 kommenttia:

 1. Asunnon etsintään liittyen, ota pieni henkinen valmistatuminen etsimään pitkäääään. Kämpillä on nyt kaikista suurin menekki ja hinnat kovilla. Vuokra-asunnon ottaminen ei onneksi ole yhtä iso päätös kuin oman ostaminen, joten sopiva löytyy varmasti nopeammin :) Itsellä meni oman löytämiseen 4kk, mutta ostin sen tosiaan omaksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo etsinyt koko kesän ajan. Mutta silloin oli haussa yksiö ja ja niitä on 100 kertaa vaikeampi löytää (ainakin alle 700€/kk). Olen varautunut että tässä kestää aikaa mutta kun sitä on rajoitetusti. Jään ilman kämppää kuukauden päästä ja en halua muuttaa takaisin vanhempieni luokse ;P

   Poista
 2. Sulla on niin ihanat hiukset! <3

  VastaaPoista
 3. Oi muutatteko yhteen! :)

  VastaaPoista
 4. Voisitko lisää blogisi bloglovin' seuraus listalle?
  Olisi paljon seurata uusia kirjotuksia sieltä :)

  VastaaPoista