tiistai 2. heinäkuuta 2013

MONDAY

Helou :) Mitä kuuluu? Harmittaa kun täällä blogin puolella on niin hiljaista. En muista milloin viimeksi olisin ottanut kuvia järkkärillä. Pakko vähän skarpata. Mutta nyt haluan ensin vain nauttia kesästä kun ei ole töitä. Eilen istuin esplanadin puistossa ja join appelsiinikaktusjääteetä samalla kun luin kirjaa. Illalla käytiin katsomassa The Bling Ring elokuvaa poikaystäväni kanssa. Haha, hän ei oikein tykännyt elokuvasta, mutta mielestäni se oli ihan viihteellinen. Sen jälkeen hengailtiin vain hänen luona. Mua harmittaa niin paljon että Marcos lähtee viikon päästä vaihtoon. Tulee niin kova ikävä :( ! Ja nyt mun omat suunitelmat ensi vuotta varten on ihan auki (en päässyt kouluun minne hain).

En tiedä pääsenkö lähtemään reissaamaan koska suunitelmat muuttui tässä keväällä. Jouduin muuttamaan pois kotoa joten nyt ei mene paljon säästöön vaan enemmän elämiseen ja vuokranmaksuun. Suurin osa teistä varmaan ymmärtää miten ärsyttävää on yhtäkkiä joutua maksamaan vuokraa ja ostaa perustarpeita kuten wc-paperia ja maitoa.. :D

Joten, pitäisikö hankkia joku nine-to-five duuni täällä ja säästää rahaa vai sitten lähteä esimerkiksi au pairiksi? Ajatus talvesta saa mut ihan paniikkiin. Vaikea hengittää ja alan kylmähikoilla. Lupasin itselleni viime vuonna että en jää yhtäkään talvea tänne suomeen, mutta nää kesät on niin ihania että ne antaa talvet aika hyvin anteeksi. Mitä te aiotte tehdä jotka jäitte myös ilman jatko opiskelupaikkaa? Onko teillä jo jotain suunitelmia? Antakaa mulle inspistä :-) 

Anyway, duuni alkaa kello 16 ja haluaisin kovasti ennen sitä ehtiä ottamaan vähän aurinkoa joten nähdään myöhemmin!

Eilen esplanadilla ! 
Iltapäivällä käytiin myös vähän ajelemassa avoautolla. Rakastan avoautoja!!!! Niin ihanaa olla kyydissä, vaikka näytänkin vähän vihaiselta haha.. 

17 kommenttia:

 1. Itse en myöskään päässyt/ edes oikeen tavotellut mihinkään opiskelemaan ja syksyllä pakkaan laukut ja muutan ainakin vuodeksi Lontooseen töihin ja ehkä myöhemmin opiskelemaan :)

  VastaaPoista
 2. Itse en kans päässyt opiskelemaan, tosin oon melko kohtuullisella varasijalla ni peukut pystyssä. :D mut mulla on ainakin duunia tiedossa vielä syksyks ni aattelin hakea silloin uudestaan, jos tärppäis. :) muaki nyt ahdistaa tuo ens vuosi, mut toivon mukaan jotain tekemistä löytyy, kuten myös sullekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tärppää :) onnea matkaan!

   Poista
 3. Valmistuin kans amiksesta nyt! Olen töissä koko kesän ja jatkan samaa työtä varmaan ainakin vuoden:) Mahdollisesti koko elämäni haha! Tai sitten ehkä haen about vuoden päästä opiskelemaan, tai ehkä vasta vuosien päästä- en nimittäin tiedä mihin hakisin. Au pair ois varmaan sulle kiva :) Kuinka kauan Marcos on muuten vaihdossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, onneksi olkoon ! Marcos on noin 5 kuukautta vaihdossa :)

   Poista
 4. Oman kokemuksen mukaan ei kannata lähteä aupairiksi, mulla meni enemmän rahaa, pelkästään matkoihin, kuin sain siitä (vaikka olin niin lyhyen matkan päässä kun Ruotsissa). Lisäks perheen äiti oli ihan kusipää.. Tässä nyt oli vaan mun kokemus asiasta, muilla on varmaan parempia kokemuksia ;) Mutta sillä ei tienaa rahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuh, noita huonoja tarinoita riittää mutta on niitä hyviäkin :) Ihan tuurista kiinni minne joutuu! Harmi että sun kohdalle kävi noin :(

   Poista
 5. En aikanaan myöskään päässyt kouluun mihin hain. Sitten päädyin Tallinnaan opiskelemaan. Ei se elämä aina mene niin kuin oli ajatellut, mutta joskus se on ihan hyvä asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Ei kannata suunitella liikaa, muuten tulee vain pettymyksiä..

   Poista
 6. Mihin maahan Marcos lähtee? :)

  VastaaPoista
 7. Hae au pairiksi! Elämäni paras vuosi, en vaihtaisi mihinkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää harkita asiaa, haluaisin kovasti jenkkeihin!

   Poista
 8. Rahan takia ei kenenkään kannata au pairiksi lähteä, mutta kokemukset jotka siitä jäi on sellasia mitä ei mikään raha maailmassa vois ikinä korvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä rahan takia tehdä vaan kokemusten ja kielen takia :)

   Poista
 9. minäkään en usko pääseväni kouluun vielä tänä talvella, ja tuleva talvi onkin ollut pelkoa ja stressiä aiheuttava aihe kunnes keksin, että haluaisin lähteä englantiin hotellityöntekijäksi.. nyt pitäisi vielä kerätä rohkeutta, sillä en ole ikinä ollut monia kuukausia ulkomailla, saatikka sitten ilman ystäviä ja muuta tukiverkkoa :D

  VastaaPoista