torstai 11. heinäkuuta 2013

LOOSING WEIGHT

Jotkut teistä on kommentoinut siitä, että olisin laihtunut viime aikoina. Itse en ole huomannut mitään, paitsi nyt viime päivinä kun ollaan otettu kuvia Lotan kanssa. Kroppani ulkonäkö vaihtelee  siitä paljonko olen syönyt ja paljonko nestettä mulla on kehossa. Ja se näkyy todella helposti mun kropassa. Jos esim. olen käynyt core tunnilla (30min keskivartalotreeni) mulla näkyy heti vatsalihakset jos vähän jännitän niitä, vaikka olisin ollut kuukauden ilman sitä treeniä.

Nyt kun olen koko kesän ollut töissä, tarjoilijana, olen saanut seistä pitkiä päiviä samalla kun juoksen ympäri salia. Pitkinä päivinä en myöskään ehdi syödä paljon mitään. Yleensä syön vain salaatin töissä ja välillä otan pari pizza slicea.

Mun kropasta huomaa että olen ollut ilman treeniä, käsivarret on vain luuta ja nahkaa. Reidet, pohkeet, takareidet ja peppu ei ole lähelläkään mitään timmiä. Ne vain roikkuu..

Tässä kuvia eilisen ruoista, perus mitä ehdin syödä työpäivän aikana:

Kotona vanhempieni luona söin omeletin jossa oli tomaattia (kuten kuvasta näkyy.haha)

Töissä tuli syötyä salatti tomaatilla, parmesaanilla ja pinjansiemenillä. 



Tän lisäksi käytiin kavereiden kanssa vähän ulkona. Join perry light siiderin (pissis) ja mariannen (haha, ette varmaan ikinä arvaa missä me oltiin??). Tän jälkeen iski kova nälkä joten mentiin Mayan ja Ilonan kanssa syömään falafelia. Ehdin syödä puolet pita leivästä kun huomasin että viimeinen bussi lähtee 3min päästä. Olisitte nähneet miten kovaa juoksin!

Tänään olen syönyt tällaista, ainoa mitä kaapeista löytyy (missä maito? ei oo rahaa) 

Eli, jos jostain syystä laihdun tänä kesänä niin en yhtään ihmettele että miksi. Ensinnäkään en ehdi syödä töissä, ja en myöskään jaksa tulla bussilla tänne kotiin asti vain syömään joten jätän mielummin syömättä, ja haukkaan jotain nopeaa kaupasta vain. Tänä kesänä on kyllä tultu vedettyä pari Skyr rahkaa..

Tästä tuli nyt vähän seko postaus, mutta ei voi mitään. Nyt tapaan MARREN <3 !!!! Joka tuli tänään (tai eilen) Uruguaysta. En ole nähnyt häntä vuoteen. One latina goes (marcos), one latina comes back(marre)  :) <33333

2 kommenttia:

  1. voi tyttö hyvä, pitää syödä että jaksaa : (

    VastaaPoista
  2. Niimpä, salaatissa tai munakaassa ei oo yhtään hiilihydraattia, niitä pitää syödä että jaksaa! Kai sä nyt jossain vaiheessa ehtisit vetästä vaikka voileipää tai vaikkapa jonkun välipalapatukan?
    Ite oon kans aika stressaavassa työssä ja ehin hyvin syödä kunnon aterian lounaaks (teen niin paljon ruokaa ilallisella että se riittä mulle ja poikaystävälle lounaaks seuraavana päivänä.)Lisäks syön voileipää kahvitauolla. Ite en voi jättää syömättä koska mulla on sokeritauti.
    Musta toi kiire on vaan tekosyy, lisäks työpaikalla pitäis olla lakisääteiset tauot.
    Ota itseäsi niskasta kiinni!

    VastaaPoista