torstai 13. kesäkuuta 2013

NEW APPLES


Macbook Pro & iPhone 5 Tuntuu ihanalta kun on elektroniikkaa joka oikeasti toimii. Vanha Macbookini oli jo yli 5 vuotta vanha ja toimi todella huonosti. Mitkään ohjelmat ei toiminut ja se sammui kokoajan + kuvat hävisivät. Ja vanhassa iPhonessani oli keski nappi ja molemmat lasit rikki, se oli 2 vuotta vanha joten ajattelin että uusi piristäisi ja helpottaisi arkeani. 


Kuten huomaa, olen Apple ihminen. Kun kerran on alkanut käyttää Applea niin siitä ei ole enään paluuta ! Mitä te mielummin käytätte? Applea/Windowsia vai jotain muuta? 


10 kommenttia:

 1. miten sul on varaa ostaa tollasii?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin arvasin arvasin että tähän tulee vähintään yksi tällainen kommentti! Vastaan nyt Ronjan puolesta koska saan aggressioita rahauteluihmisistä. Rakas anonyymi, Ronja on täysi-ikäinen työssäkäyvä, mikäli osaa sumplia raha-asioitaan, säästää ja laittaa asioita tärkeysjärjestykseen niin eiköhän sitä rahaa riitä koneeseen ja uuteen puhelimeen, ne kun eivät ole mitään viikottaisia investointeja. Työstä saa palkkaa, joillakin on säästöjä, joskus on varaa kalliimpaan kun karsii muista menoista ja niin edelleen. Ei nyt pahalla, mutta järki ja hienovaraisuus käteen kommentoidessa:)Ja hyvää ranskanmatkaa Ronjalle!

   Poista
 2. RONYAAAAAA please do some posts in english! this google translate thing sucks! :D LOVE YOUR BLOG. love those fitness before and after posts, such a huge inspiration! have fun in paris! OHHH AND ALSO, TRY TO GET IN TO 'SOCIAL CLUB' THE BEST CLUB IN THE WORLD!

  VastaaPoista
 3. Minulla on ollut Lumia 900 ja Samsung Galaxy S2 mini, tänä keväänä ostin iPhone 5:sen ja on pakko sanoa, että se on PARAS! En todellakaan aio vaihtaa merkkiä. Apple! Seuraava tietokoneeni voisi myös kuulua tähän omena-ryhmään. ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut iPhone 4s nyt vuoden ja en enää palaisi entisiin Nokialaisiin :D En ikinä! Sen verran myyty olen Applen tuotteille:D Mullakin meni etulasi rikki mutta sekin on nyt korjattu. Jos vielä hajotan tän niin ostan kans ehdottomasti ton vitosen!

  VastaaPoista
 5. APPLE FOR EVAH!!! haha eivaa en vois ikinä enää käyttää muita läppäreitä saatika kännyköitä! apple on vaa se paras ja kauneimman näkönenkin!

  VastaaPoista
 6. Windows koneessa/Samsung puhelimena :3

  VastaaPoista
 7. Paljonko maksoi macci

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän kaikki hinnat nää netistä ;)

   Poista
  2. En tiedä, mun macbooki oli ainakin se "halvin", tai 13 tuumainen ja ei retina näyttöä!

   Poista