sunnuntai 26. toukokuuta 2013

WEEKEND

Hei, ja anteeksi taas huonosta blogin päivityksestä. Viikonloppu on ollut aika hektinen mutta todella kiva! Perjantaina järkättiin pienet tuparit meillä. Kutsuttiin läheisimpiä kavereita, syötiin, juotiin ja hengailtiin. Ilta jaktui LeBonkiin, oli todella hauskaa! Lauantaipäivän vietin kotona - siivoten. Haha, nyt sitä vasta tajuaa että kun asuu yksin KAIKKI pitää siivota itse. Illalla oli duunia jonka jälkeen kävin ulkona moikkaamassa frendejä. Aloitin motelletista, sieltä Groteskiin ja sieltä vastapäätä olevaan Adamsiin. Olin koko illan "vesi"linjoilla sillä mulla oli auto stadissa ja en mielellään halunnut ottaa  bussia kotiin ja jättää auton stadiin. Aika fiksua ottaa auto. Tänään on todella freshi olo ja heräsin jo 9 aikoihin :-) Istun parhaillaan porukoiden luona jotenpääsin käsiksi photoshoppiin. Vihdoin! Olen ihan hukassa ilman photoshopia. Olen kuullut huhua että saisin valmistujaislahjaksi photoshopin... WOOO!

Tässä kuvia meidän tupareista. Ruokakuvat olen ottanut itse ja muut on pöllitty lotan blogista

Preppailua

Valkkaria mun uusista kristallilaseista jotka sain lahjaksi :-)

Kevyet tarjoilut! 

Popparia ja vaahtokarkkeja - aika pyjamaparty meno :P 

Fruitsticks  ♥ 
Avokadotahnaa ja ruissipsejä (nachojen ja guacan sijaan - healthpoints)

Mun uudet kämppikset Molly & Loulou ♥ 
Redu ja Venni :D 

Maria & Venni!  Tässä näkee vähän illan asua (unohdin kuvata asukuvia -.-). Päälläni mulla oli haalari Onlysta, sain paljon kehuja siitä ! Ei tapahdu usein  koska pukeudun yleensä vain neuleihin ja farkkuihin. 

Avattiin mun pulloe Moëtia joka on ollut huoneeni koristeena siitä asti kun olin.... 15? Haha! Maistui vielä ;-) Oikealla kuva minusta ja Mayasta ♥ 

4 kommenttia:

  1. Voisitko kertoa enemmän sun suunnitelmista lähteä maailmalle joulukuussa? :-)

    VastaaPoista
  2. Hei tiiätkö mikä on LeBonkin ikäraja viikonloppusin? :D

    VastaaPoista