torstai 2. toukokuuta 2013

SOMETHING NEW & DIFFERENT

Helloo ♡ 

Tänään sain printattua lopputyöni, vihdoin! En tiedä olenko tyytyväinen lopputulokseen mutta nyt sille ei voi oikein enään mitään. Saatte tietenkin nähdä lopputyön sen jälkeen kun koulussa on ollut esitelmä jne :)
Koulun jälkeen tapasin Oonan, joka on cosmolla työharjoittelussa. Yhdessä bongailtiin kadulta tyylikkäitä ihmisiä. Otettiin kuvia ja haastateltiin vähän. Tai minä otin kuvat ja Oona haastatteli !

Parin tunnin jälkeen tapasin Lotan, käytiin syömässä ja shoppailtiin. Hitto, Lotan kanssa ei kannata lähteä kaupungille, haha! Aina hirveä rahantuhlaus käynnissä. No, löysin ainakin aika kivoja vaatteita. Vähän erinlaisempia kuin mitä ostaisin tavallisesti. Sain hirveesti inspiraatiota kaikista tytöistä jota kuvattiin tänään.

Paljon kuoseja ja värejä, ihanaa!

En ikinä uskoisi ostavani leopardikuosisen hameen mutta miettikää tämä mustien sukkisten ja valkoisen rennon kauluspaidan kanssa! :) nice. Hame on H&Mstä ja maksoi 14,90

Nämä housut maksoi vain 5 euroa H&M:stä! Sopii todella hyvin ballerinojen kanssa ja jonkun vähän löysemmän valkoisen villapaidan kanssa :-)

Tykkään hirveesti tällaisista rintsikoista. Nämä ovat cubuksesta ja oli -25%. 

Vähän rennompaa vaatetta! Cubus 19,90

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti