lauantai 11. toukokuuta 2013

MOVING

Sori että en ole ehtinyt postailla pariin päivään. On tosiaan ollut hirveän kiire kaikkien juttujen kanssa. Elämässäni on paljon hyviä ja huonoja uutisia. Aloitetaan hyvillä: Sain työpaikan ja muutan keskiviikkona pois kotoa. Huonot uutiset: Muutan pois keskustasta keskiviikkona ja joudun alkamaan käyttää bussia päivittäin. On ollu niin ihanaa asua ihan keskustassa ja vähän kirvelee että joutuu 19-vuotiaana muuttaa kauemmas pois. Varsinkin nyt kun sain työpaikan joka sijaitsee ihan keskustassa. Mietin jo että voin ottaa jopon joka aamu töihin.. Mutta ei. Bussia vaan kantsusta keskustaan. Blöh.

Ja surettaa ihan hirveästi että me myydään meidän koti. Ollaan asuttu tässä jo 20 vuotta (minä vain 18,5 vuotta). Ollaan tämän asunnon ensimmäiset asukkaat, ja nyt joku muu onnekas perhe saa tämän. Merinäköala, 10 min stockalle, lenkkireitti: kaivopuisto ja parhaimmat liikenneyhteydet.

Sain tehtäväkseni ottaa kuvia jotka tulee sitten nettiin kun kämppä menee myyntiin. Hirveetä ajatella että kohta joku muu perhe asuu meidän kodissa. Huhhuh, tulee vähän tippa linssiin kun edes ajattelen asiaa. Mutta eiköhän tästä jotain hyvääkin koidu. Palaillaan<3

Melkein tyhjä huoneeni. Mukaan uuteen kämppään tulee sänky, hylly ja yöpöytä. Sohva ja mun kaunis antiikkilipasto lähtee vanhempieni uuteen kotiin. 

Montako kertaa olen tästäkin kulkenut sisään? Ensimmäiset kerran sylissä kun olin vastasyntynyt, kun opin kävelemään, kun tulin kotiin polvileikkauksesta keppien kanssa, kun olen hiipinyt sisään kännissä ja yrittänyt olla herättämättä porukoita.. Memories :)

13 kommenttia:

 1. Tsemiä! Kyllä siinä pakosta kyynel silmään vierähtää, mutta sitten pääset omaan luukkuun kuitenkin asumaan ja vanhemmat kuitenkin yhdessä muuttavat. Omani muuttivat pois tammikuussa asunnosta jossa olen viettänyt 7 vuotta (pisin yhtämittainen jakso) elämästäni, ennen kuin myös 19-vuotiaana ostin oman asunnon. Oli kieltämättä haikea hetki. Samoin kuin siirryttyäni kahden kaupungin edestakaisin ravaamisen jälkeen toistaiseksi pysyvästi opiskelukaupunkiini, mutta mun koti sentään odottaa siellä sitten kun joskus 3-5 vuoden päästä muutan sinne takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onneksi tämä surullinen tunne on vain hetkellistä, kyllä siitä tulee hauskaa että pääsee asumaan omillaan :)

   Poista
 2. Eikä miten ihana blogi sulla :)! Oot kaunis ♥

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Nyyh ite muistan miten raastavaa oli muuttaa lapsuuden kodista uuteen kämppään :( Tuli jopa kyseistä paikkaa niin ikävä, että joskus kauppareissuja tehdessä ajoin "vahingossa" vanhan talon ohi haikaillen. Ehkä vähän creepyääää :DD

  Mutta paljon tsemppiä nyt sulle muuttoon! :)

  -Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tulen varmaan tekemään ihan samaa :D Mutta kiitos paljon :) !!

   Poista
 4. aivan ihanan näköinen koti teillä! varmasti joku muu perhe saa siitä yhtä hyvän kodin mitä sinä olet saanut! :) ja onnea sitten sun uuteen kotiin! laita heti kuvia sitten!! :) tää blogi on huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! joo, kuvia tulee sitten heti kun ollaan saatu kaikki valmiiksi lotan luona :)

   Poista
 5. siis..hetkinen :-D jos oot asunu tossa vaan 18,5 vuotta ja oot 19 nyt mut oot kumminki tullu tonne vastasyntyneenä niin mikä tossa on väärin vai enkö mä vaan tajuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hahaa ! piti kirjottaa 19,5 :) Onneksi mulla on fiksut lukijat!

   Poista
 6. mihin muutat?:) tai mikä "kantsu" on?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kantsu on lyhenne kannelmäestä! :)

   Poista