keskiviikko 22. toukokuuta 2013

IKÄKRIISI

Katselin vanhoja postauksia mun vanhasta blogista. Ää, mitä mulle on tapahtunut? Ennen näytin niin paljon freshimmältä ja kivemmalta. Nyt vaan harmaalta ja tylsältä :(


Minä, menossa ulos 17-vuotiaana. 2 vuotta sitten! Katsokaa nyt hiuksia ja kroppaa, fresh :) HUONO veto leikata hiukset.. 

17 kommenttia:

 1. Nykyään näytät paljon aikuisemmalta ja nimenomaan hyvällä tavalla! :) 17 vuotiaanakin olit kaunis mutta 17 vuotiaan näköinen.

  VastaaPoista
 2. Ei se vika hiuksissa ole, todellakaan! Ne on aiiivan upeat nyt ja sopii sulle hyvin :) Mutta olisiko syy sitten kenties elämäntavoissa? Jos vaikka stressaat enemmän terveysjutuista? Tai siis sen käsityksen olen tämän blogisi kautta saanut, että liikut aika paljon ja syöt tarkkojen rajojen ja sääntöjen mukaan. En tiedä, mutta näin minä ajattelisin niiden kuvien ja tekstien perusteella mitä täällä blogissa näen ja luen. Enkä nyt halua kuulostaa miltään ylijumalalta joka laskeutuu taivaista ja sanoo mikä määrä liikuntaa on sulle hyväksi ja mitä elämäntapoja pitäisi noudattaa :D Sinähän sen itse sismmässäsi tiedät ja tunnet. Mutta jos nyt kerran kysyt niin vastataan: ainakin minun silmään olet laihtunut ihan hirvittävästi.

  Mutta upea ja kaunis oot siltikin. Muista pitää itsestäsi huolta!

  Aamen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos kommentistasi! En kyllä ole laihtunut viimeaikoina kuin ehkä kilon.. Pidän huolta itsestäni :))

   Poista
 3. ooh ihanat noi hiukset! tehkää lotan kanssa joku day with us video :DD et mitä kaikkee teette ku ootte kämppiksiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen videoita heti kun mulla on uusi kone jossa pystyy editoida videoita:) nyt mulla on ikivanha macbook joka vetää viimeisiään ja tällä ei pysty edes muokata kuvia..

   Poista
 4. Mielestäni oli kyllä hyvä veto leikata hiukset :) ei siis pahat nuo kuvan hiuksetkaan, mutta näytät mielestäni aikuisemmalta nykyisessä tukassasi. Ja mielestäni se on myös freshimpi ja kivempi lyhkäisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että joku edes on sitä mieltä että lyhyemmät on kivemmat :D Lyhyempiä hiuksia on helpompi hoitaa, mikä helpottaa mun elämää haha!

   Poista
 5. Näytät paljon freshimmältä nyt, noi hiukset kuvassa on enemmän "epäfreshit" :D Noi lyhyemmät on niin kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi blondit ja pitkät oli aika epäfreshit, valkaistu ja ei leikattu eli todella huonossa kunnossa :D

   Poista
 6. Äh, mulla on ollut samanlaisia fiiliksiä viime aikoina.. ja sit masennun ku kattelen jotain vanhoja kuvia XD

  VastaaPoista