sunnuntai 12. toukokuuta 2013

HOUSEWARMING PARTY

Hello! Ihanaa sunnuntaita ja äitienpäivää kaikille ♥ 


Eilen oli Pian ja Silvan tuparit. Ne oli kutsunut 70 ihmistä,  haha. Voitte vain kuvitella miten täynnä kämppä oli loppuillasta! Tuparit alkoivat kello 14 ja jatkuivat yöhön saakka kunnes lähdettiin ulos. Oli todella hauskaa! Tasatunnein oli järjestetty jotain ohjelmaa, mm. painehuone -  silva ja pia tarjosi ilmaista juotavaa kaikille siihen asti kunnes joku kävi vessassa. Arvatkaa kuka oli porukan eka? Haha, minä. Muita ohjelmia oli mm. tanssikilpailu, limbo ja twister! Tässä vähän kuvia päivästä. Food <3Pialla oli maailman söpöin mekko päällä haha:)


Pia ja Silva oli järkännyt tanssikilpailun jossa palkintona oli päästä mukaan mun "tunnettuun blogiin", hahah! Tässä ovat tanssikilpailun voittajat Tinja ja Alex :) 

Oli kyllä hauskimmat tuparit joissa olen itse käynyt, iso kiitos Pialle ja Silvalle :)<3

9 kommenttia:

 1. Vitsi toi painehuone-juttu kuulostaa kivalt idealt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kuulostaa hauskalta mutta olisit nähnyt vessa jonon jälkeenpäin :D haha!

   Poista
 2. Kuulosti ihan sika kivalle ja kivoja kuvia taas kerran! :)

  VastaaPoista
 3. hei eikös pia ollut se joka seurustelee sen zachen kanssa? vai onko mulla mennyt ihan sun kaverit sekaisin ? :D ihmettelin vaan että jos se nyt oli tuo pia joka on sen kanssa niin miten ne ei muuta yhteen vaan se muuttaa tyttökaverin kanssa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitenkään pahalla mutta Pian yksityisasiat eivät kuulu mun blogiin :( Mutta sen verran voin kertoa että Pia & Zache erosivat jo pari vuotta sitten! Nykyään hän on yhdessä Silvan kanssa. noei, heheheehehehe huono läppä!

   Poista
 4. satutko tietämään mistä noi parvekeen valot on? :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta, niitä on eri värisiä :)

   Poista
  2. Jees :) Valot ovat ikeasta, samantyyppisiä löytää Clas Ohlsonista!

   Poista