keskiviikko 15. toukokuuta 2013

"A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A DREAM"

Kävin tänään pitkästä aikaa lukemassa Blondinbellan blogia. Saan aina niin paljon energiaa tehdä asioita omassa elämässäni sen jälkeen. Hän on syntynyt 1991, menossa naimisiin ja odottaa ensimmäistä lastaan. Hän tekee niin isoja asioita elämässään kokoajan että kaikki pienet asiat mitä itse olen vältellyt tuntuu yhtäkkiä niin pieniltä. Mulla on ollut niin vaikeaa esim löytää työpaikka (olen ollut tähän asti vuokratyöntekijä). Ja vaikein asia mitä olen ikinä mun koko elämässäni tehnyt on yrittää tilata verokorttia. Ekan kerran kun yritin, itkin. Haha.. Anyway, tänään kun luin isabellan blogia sain (melkein) kaikki asiat tehtyä joita olen niin kauan vain ajatellut että pitäisi tehdä. Kävin apteekissa hakemassa pillereitä jotka on ollu loppu iät ja ajat, onneksi redu syö samoja, olen lainannut häneltä heh. Kävin K-raudassa hakemassa väripaletteja, tilasin verokortin, tein muuttoilmoituksen ja pakkasin.

Aika pieniä asioita mutta mulle sellasia vaikeita arjen juttuja. Rupesin myös miettimään mitä kaikkea olen saavuttanut tässä viimeaikoina. Muutan pois kotoa 19-vuotiaana, sain työpaikan tosi kivasta paikasta, kuvasin cosmopolitanille ihan uutta juttua (näette seuraavassa numerossa!), valmistun Media-assistentiksi ja sain lopputyöni valmiiksi. Joka kerta kun saan jotain tehtyä, nälkä kasvaa ja haluaa vain tehdä lisää!

Tämän postauksen otsikko on lause jonka näin tänään Blondinbellan blogissa, ja se on motivoinut minua niin paljon tulevaisuuden suunitelmiin.

Kesän aion paiskia niin paljon töitä kun vain mahdollista. Pitkää päivää ja yöt yritän nukkua kunnolla. Haluan pystyä treenaamaan ja tehdä paljon töitä, että olen ihan fit for fight kun lähdetään maailmalle JOULUKUUSSA!! Nyt olen niin kauan hokenut että lähden hevonvithyyn täältä joten joulukuussa on sitten suunitelmissa toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta ja heittää rinkat selkään :)

:) 


5 kommenttia:

 1. Muakin masentaa ja ahistaa välillä ajatella miten muuta on saavuttanu kaikkee ja itellä elämä jumittaa vaan paikallaan : D mutta ei elämiä voi verrata..

  VastaaPoista
 2. mihin oot menossa? ja kene kaa :-)

  VastaaPoista
 3. Hei onnea, tässä työtilanteessa on ihan mahtavaa että sait kivan työpaikan voit olla ylpeä!!! :) mistä sait?

  VastaaPoista
 4. sul on tosi kiva blogi! :) ois kiva jos tekisit videopostauksia enemmän ja esittelisit uutta kämppääsi. :)

  VastaaPoista
 5. En voisi olla enempää samaa mieltä sun kanssa. Valmistun lukiosta ja aion tehdä koko kesän duunia ja säästää rahaa. Se on varma että Suomessa en enää tule jouluna olemaan. Se mihin menen ja mitä tekemään on vielä auki. Lähdetkö kiertämään eurooppaa vai jonnekkin kauemmas?:)

  VastaaPoista