torstai 11. huhtikuuta 2013

MICHAEL JACKSON

Tänään mulla oli ensimmäiset kuvaukset lopputyötäni varten. Lopputyöni idea on kopioida kuvia henkilöistä jotka merkitsevät minulle todella paljon, tai on muuten vain tyyli-ikoineita joiden lookista pidän. Tänään kuvasin "Michael Jacksonia", ainut kuka sopi siihen rooliin oli ystäväni Marcos, hänellä on nykyään pidemmät hiukset ja tiesin että jos meikkaan nenän niin saan helposti hänet näyttämään MJ:ltä.

Anyway, halusin nyt vain kertoa minun rakkaudestani Michaelia kohtaan. Siis oikeaa Michael Jacksonia kohtaan (ei jätetä mitään epäselväksi).

En tajua, miten ihmiset voi väittää hänen olevan pedofiili, tai inhoavat häntä koska hän oli erinlainen. Pedofiili syytteet ovat täyttä p*skaa, ja se on todistettu. "Muut" lapsisyytteet ovat myös täyttä p... koska Michael eli kuin lapsi ja ei halunnut kasvaa aikuiseksi, sen takia hän myös perusti Neverlandin. Tyhmä media sai hänet näyttämään huonolta ihmiseltä vaikka hän ei sitä ollut. Hyvä esimerkki on kun Michael "roikutti" hänen vastasyntyttä poikaansa parvekkeelta ja oli "tiputtaa" hänet alas. Mitä?! Hän halusi fanien näkevän hänet!

Muistan kauan sitten kun mummoni näytti minulle kuvan Michael Jacksonista. Näin kuvan hänestä silloin ekaa kertaa. Olin kai vähän alle 7v. Kuvassa hänellä oli ihan leikattu naama ja muistan kun mummini sanoi että "jos hän aivastaa hänen nenänsä putoaa". Tuijotin sitä kuvaa niin kauan, ja en saanut unta sen jälkeen. Mietin että kuka henkilö on operoinut niin paljon nenäänsä että se putoaa jos aivastaa? (Uskoin siis siihen). Kiinnostukseni kasvoi koska järkytyin siitä kuvasta niin paljon. En järkyttyn edes huonolla tapaa, vaan halusin vain saada lisää tietoa henkilöstä.

Michael Jackson vuonna 2000. Tältä about se kuva siinä lehdessä näytti. 
Kun olin saanut lisää tietoa Michaelista, kuuntelin hänen biisejään, laitoin hänen julisteita seinille ja minusta kasvoi suuri fani. Sain myös tietää että hän oli mukana veljestensä kanssa Jackson 5 yhtyeessä. Niillä oli hauskoja biisejä, kuten ABC, yksi lemppareistani.

Olen siis syntynyt 1994, en elänyt silloin kun Michael oli "suurimmillaan". Hän on aina ollut tähti mutta mun piti tehdä researchia, kuunella vanhoja biisejä, lukea vanhoja artikkeleita ja katsoa vanhoja kuvia jne. Aika nopeasti catchasin mukaan Michaelin menoihin ja pystyin olla "ajan tasalla" fani.

IHANA kuva Michaelista vuonna 1989, esittämässä Black or White biisiä. Tämän kuvan olen printannus ja kehystänyt. 


Rakastuin siis Michaeliin ja hänen musiikkiin. Miettikää nyt mistä hän laulaa ja verratkaa niitä tämän päiväsiin biiseihin. Kuka muu niin tunnettu kuin Michael laulaisi ilmaston muutoksesta? Tai että sillä ei ole väliä oletko musta vai valkoinen? Ei kukaan. Tai no, tähdet nyt tekevät covereita hänen biiseistään mutta sitä ei lasketa. Michaelilla oli tarkoitus hänen muusikissaan. Joskus luulen että Michael oli meidän ajan Jeesus. Hän kuoli mutta syntyy uudelleen.

Speaking of death.... Päivä jolloin hän kuoli 25.6.2009, minä kuolin. En voinut uskoa korviani. Olin niin shokissa, itkin monta tuntia. Muistan vielä kun katsoin hänen muistotilaisuuden, itkin koko sen ajan myös. Menen vieläkin pieneen masennukseen kun tiedän että hän ei ole enään olemassa ja etten IKINÄ tule tapaamaan häntä. IKINÄ.

Kesä 2009, kun kävin hänen muistopaikallaan Helsingin Stadionilla. 

Tähän loppuun vielä kuva tatutoinnista joka tulee pian koristamaan vartaloani:


"We can't go on pretending day by day
That someone, somehow will soon make a change
We are all a part of Gods great big family
And the truth, you know,
Love is all we need" 

- Heal The World

Kun luin tämän tekstin läpi huomasin, että mitkään sanat ei pysty kuvailemaan rakkautani Michaelia kohtaan. Vaikka tämä oli pitkä teksti en saanut puoliakaan asioista esille. Mulla on niin paljon kerrottavaa ja kirjoitettavaa. Haluaisin kopioida hänen kaikki biisit tänne ja vain käydä ne läpi teidän kanssa.

Michael Jackson - Smooth but not a criminal <33333

2 kommenttia:

  1. Deep... Mut kiva että kirjoitit tämän! Michael oli todellinen tähti artistitaivaalla.

    Kun näin ton tatuoinnin, kysyin itseltäni että onko tämä koko teksti sarkasmia??

    VastaaPoista