torstai 25. huhtikuuta 2013

GRADUATION..?

Mua vähän ihmetyttää nää ammattikoulun valmistujaiset. Milloin meillä on tarkoitus järjestää meidän "lakkiaiset"? Joku joka tietää? Onko se samaan aikaan kuin ylioppilaat vai päivää ennemmin? Onko meidän edes tarkoitus juhlia niitä? Miten se käytännössä tapahtuu, onko kellään kokemusta? Olen kyllä kysellyt koululta mutta jotkut opettajista ei edes tiedä milloin itse valmistujaispäivä on :D Ja en ole ikinä käynyt ammattikoulun valmistujaisissa, vaikka olenkin ammattikoulussa jo kolmatta vuotta. Itselläni on suunitelmissa siis valmistua Media-assistentiksi nyt kuukauden päästä... Tai no, saa nyt nähdä miten ton lopputyön kanssa menee, he-he. Tässä kuva Media-assareiden hatusta!


10 kommenttia:

 1. ammattikoulun valmistujaiset on silloin kun saatte ammattisuoritusotteen käteen. :) Juhlat saa pitää koska itselle sopii, itse pidin vuosi sitten heti seuraavana lauantaina (me valmistuttiin torstaina) :) Toivottavasti tästä oli helppiä! :>

  VastaaPoista
 2. Yleensä ainakin ammattiin valmistuvat saavat todistuksen päivää ennen lukiolaisia, mutta itse olen ollut valmistujaisissa joita juhlittiin vapaaehtoisesti vasta samana päivänä kuin ylppäreitä :) Jos siis joka puolella Suomea on sama, niin luulisin että perjantai on se virallinen valmistujaispäivä ammattikoululaisilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai no joo, ylempänä oli vielä tarkemmin! :)

   Poista
 3. ihanaa kun otat tän esille meijänkin yo-pohjanen luokka on ihan kujalla tästä (myös media-assistenteiksi valmistutaan) ja ollaan työharjottelussakin valmistujaisiin asti eli maikoilta hankala kysellä näitä.. meille on sanottu että koululla valmistujaiset olisi la 2.6 ja siitä sitten kehitetään luokankaa jotain illanviettoa, kotona en juurikaan pidä mitään juhlia kun ylppärijuhlat pidin just pari vuotta sitten :)

  http://creativemind-milla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Mun kaveri joka valmistuu myös prakticumista juhlii perjantaina kavereiden kanssa ja sitten hänellä on sukujuhlat sunnuntaina:)

  VastaaPoista
 5. Täällä yks joka on valmistunut media-assariksi vuonna 2009...(hui miten kauan siitä jo on) ja ite juhlin silloin samana päivänä kun sain päättötodistuksen käteen, en nyt vaan muista oliko se yo-juhlapäivä vai päivää ennen sitä. Tosin ei ne mun juhlat olleetkaan kovin kummoiset, pari kaveria vaan :) muistan miten paljon mua silloin ärsytti kun omat kaverit oli suurin osa lukiossa ja heitä juhlittiin ja kaikki keräsivät esim. lahjarahoja heille, mutta meitä ammattiin valmistuvia ei muistettu sanallakaan. How fair is that :d

  VastaaPoista
 6. Samaa tässä miettinyt, tulin tulokseen et samana päivänä silloin perjantaina kun valmistutaan koska kaikki joutuu kuitenkin raahautuu niihin valmistujaisiin niin turhaa et tulee kaks kertaa :)

  www.punttimimmi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Heissan, vår dimission är den 31.5 kl.13.00. Efter det kan man delta i dimissionsmiddagen som man måste vara anmäld till och ha betalt (kolla wilma). Om man inte vill delta i middagen kan man ju ha fest efter själva avslutningen men om man först vill fira dt med kompisar är dt ju bättre att ha de den 1.6. Så dt blir vel dagen före studenternaa fester..? :)

  VastaaPoista