tiistai 12. maaliskuuta 2013

LUNCH

Tässä kuva päivän lounaasta, piltti & rasvatonmaitorahka. Mites teidän kehonpuhdistuskuuri on sujunut (jotka on mukana)? :)

7 kommenttia:

 1. Huh en ikinä pystyis sinnittelemään tollasella lounaalla! En kuitenkaan tuomitse kun kyseessä on puhdistuskuuri:) kiva seurailla sun tulevaa ruokaremonttia kun itselläkin on nää aiheet ollu ajankohtasia , good luck gurl!

  VastaaPoista
 2. Hyvin, on alkanut :)

  VastaaPoista
 3. nam piltti ja maitorahka on niin hyvää :)

  VastaaPoista
 4. Härregyyd meinasitko oikeesti selvitä tolla lounaalla? Vaikka onkin puhdistuskuuri mut anyways? :ooo no ehkä puhdistuskuurit ei vaan sovi mulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä selvii kello 11-14 :) pitää muistaa sydöä tukevampi aamiainen joka myös pitää kylläisenä. Ja kolmen tunnin aikana kun ei syö voi juoda vettä joka myös pitää nälän tunteen poissa. Mutta näläntunnetta ei pitäisi edes tulla jos syö tarpeeksi proteiinia vielä aamulla!

   Poista
 5. OOn aina jotenki ymmärtänyt että puhdistuskuurilla vältetään maitotuotteita ja siks just ite joutunu rahkan suurkuluttajana välttämään semmosta :D Tietty niitä on 894375984326 miljoonaa erilaista eikä mitään tarvii noudattaa kirjaimellisesti, ehkä meikäkin siis joku pv!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis ihan niillä oikeilla puhdistuskuureilla pitäisi välttää kahvia,maitotuotteita,hedelmiä,lihaa, ja kaikenmaailman juttuja! Mulla ei ole oikein ole aikaa,rahaa tai kärsivällisyyttä sellaiseen juuri nyt :D Joten tää on vähän meidän oma versio puhdistuskuurista !

   Poista