maanantai 18. maaliskuuta 2013

"DETOX" week 2

Viime viikolla poistin ruokavaliostani seuraavat asiat joita söin ennen melkein päivittäin.

Karkki, suklaa
Chipsit, keksit
Alkoholi (ei päivittäistä hah)
Vaalea leipä 
Salaattikastikkeet
Mikro & pakasteruoat

Ja melkein kaikki ruoka annokset tein puolet pienemmiksi kuin yleensä. Tällä tavalla "kutistan" mahalaukkua niin että nälkä ei tuntuisi nyt kun tällä viikolla jätän vielä enemmän pois. Tällä viikolla jätän pois pastan, riisin, perunan ihan kokonaan pois. Viime viikolla tuli pari kertaa syötyä. Jätän myös pois limut, energiajuomat ja kahvin sijaan yritän juoda teetä. Toivottavasti pystyisin nyt pitämään kiinni tästä dieetistä enemmän. Oli kyllä todella vaikeeta viime viikolla olla ilman karkkia ja suklaata<3 Huomaa että jokin asia puuttuu. Hirveä nälkä oli koko ajan kun ei saanut sitä sokeria.Treeni viime viikolla oli myös aika leppoisa. En tehnyt melkein yhtään cardio treeniä, vain enemmän lihaskuntoa. Treenipäiviä oli viime viikolla 4.Mainitsin jo tossa edellisessä postauksessa että mulla oli eilen todellinen puhdistuspäivä. Ei niin että haluaisin mutta mun ruokahalu oli vain hävinnyt kokonaan (monesta eri syistä mm. stressi). Joten eilisen ruokapäiväkirja näytti tältä: appelsiini, rasvaton latte, 1/5 picnic patonki, avocado, 2,5dl soijamaitoa. Tänään olen melkein saanut ruokahaluni takaisin. Joten olen syönyt vähän enemmän. 2 lihapullaa + salaattia, 2 hapankorppua, 1/5 kiwi, lohta tomaattikastikkeessa ja puolikas maitorahka purkki.

Tällainen syöminen ei ole mielestäni OK, joten sen takia skippaan treenin tänään ja menen leffaan sen sijaan. Toivottavasti saisin ruokahalun takaisin että pääsisin treenaamaan.


Mites teillä on sujunut, jotka on mukana tässä? Mistä asioista olette luopuneet tähän mennessä? Onko ollut vaikeeta tai helppoa :)? Keep me updatet girls !

3 kommenttia:

  1. Itse jätin poissa leivän ja olen syönyt sen sijaan riisikakkuja, mitä mieltä oot: turvottaako ne kakut vaan entisestään?:D

    VastaaPoista
  2. Pastat, riisit, vaaleat leivät ym on poissa pelistä!

    VastaaPoista
  3. Siis mikä juttu tää on? Onko tuo edes terveellistä?

    VastaaPoista