sunnuntai 24. helmikuuta 2013

THINGS THAT MAKE ME VERY UNHAPPY

Nyt on taas luvassa valitus postaus, jee! Eli tässä on toinen postausa asioista jotka tekevät mun päivistä vähän ärsyttävämpiä. Nää on taas asioita joille pystyy tehdä vaikka mitä mutta ei jaksa. Jotkut teistä varmaan tunnistaa itsensä näistä.. Let's start:

-Ikuiset vaatekasat... 


Joka kerta kun otan jotain ulos mun kaapista heitän ne johonkin kasaan. Siivoan joka päivä vaatekasoja mun huoneesta mutta ne ei häviä minnekkään? 

-Rikkinäinen aurinkopuuteri.. 
Parasta rikkinäisessä aurinkopuuterissa on vielä se että se pääsee unohtumaan, eli joka kerta kun avaan paletin, puolet paloista on lattialla.

Joka aiheuttaa seuraavan: 

Ja tän jälkeen aurinkopuuteria on joka paikassa.. Nyt jopa mun valkoisella sohvalla. Onneksi mulla on viltti suojana aina mutta kummiskin.. Nyt mun valkoinen viltti on kauniin läikikäs. 




-Maaliskuunaama..

Okej.. Tän joka ikinen vaalea ihoinen tunnistaa . Maaliskuu on se aika vuodesta jolloin aurinko alkaa tulla esiin. Kutsun tätä sairautta maaliskuu naamaksi. Näet ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen naamasi päivänvalossa. Naama näyttää siltä kun olisit hengittänyt EXCUSE ME MY LANGUAGE persereiän kautta. Iho on harmaa, kuiva, vähän sinertävä ja mikään meikki ei näytä hyvältä. Miettikää että tossa kuvassa olen meikannut ihan samalla tavalla kun tässä videossa. Ei uskoisi :DD 


-Kissankarvat.. 

Kaikilla joilla on kotieläimiä tietää miltä tää tuntuu!!!!! ÄÄÄ. 

13 kommenttia:

  1. Samaistun niiin noihin kaikkiin !:D

    VastaaPoista
  2. Haha tää oli niin paras postaus!

    VastaaPoista
  3. I totally feel u !:D Varsinki toi maaliskuunaama, niiiin tuttua ja niiiin ärsyttävää :D pahinta on, ettei asialle voi oikein tehdä mitään


    Nea

    VastaaPoista
  4. Haha mulla kans monia noista! :D

    VastaaPoista
  5. maaliskuunaama on kamala. joka aamu kun herään ja katon peiliin, sieltä kattoo takas harmaanvalkoinen naama :D hyi että oikeesti. näytän joltain syöpäpotilaalta.

    VastaaPoista
  6. Se on hyvä mulla että, kesäsin oon toooooosi tosiii ruskettuva (oon ruskettuvaa sorttia), mut kun talvee ollaan jo näin pitkälä niin muunkin naama on kyl vähä kalpee, mut ei niin.

    VastaaPoista
  7. samaistun viimeiseen! t: 2 kissaa ...

    VastaaPoista
  8. Hello Dear, are you in fact visiting this website on a
    regular basis, if so afterward you will absolutely take pleasant knowledge.


    My weblog; Nummerupplysningen.Se

    VastaaPoista
  9. I am not sure wherе yοu're getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.

    Feel free to surf to my page: Free Contact search

    VastaaPoista
  10. It's awesome to pay a visit this web site and reading the views of all mates about this piece of writing, while I am also zealous of getting know-how.

    My site :: jackpot 6000 slots

    VastaaPoista
  11. ӏ liκe thе valuable info you provіde in your aгticles.

    I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite sure I will learn plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!

    Also visit my blog nummerupplysningen.se - -

    VastaaPoista
  12. I am not sure where you're getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this info for my mission.

    my blog post play jackpot 2000 (wiki.webrichtlijnen.nl)

    VastaaPoista
  13. It's enormous that you are getting ideas from this paragraph as well as from our argument made at this place.

    Also visit my website; näsplastik (http://www.seoportal.ro/user_detail.php?u=carapitre)

    VastaaPoista