lauantai 23. helmikuuta 2013

TEARPROOF MASCARA

Yksi uusimmista ostoksistani on tämä Lorealin ripsiväri josta mun on pakko kertoa teille. Se on vedenkestävä ja kestää kaiken. Eilen olin ulkona, itkin (vähän), nauroin,  hikoilin, nukuin meikit päällä ja aamulla kun heräsin ripsiväri oli vielä paikoillaan. Ei ollut levinnyt tai ropissut. WIN WIN. Maksaa vain 14€ Anttilassa tällä hetkellä. (Muulloin se on 20€). Tämä ripsiväri ei vain ole todella kätevä vaan se myös pidentää ripsiä kaksinkertaisesti :)


Tältä pakkaus näyttää, varmaan monille tuttu. Koitin ottaa kuvan miten paljon ripsiväri pidentää oikeasti, mutta huomasin että on aika vaikeeta ottaa hyvää kuvaa omista silmistä. Tässä lopputulos:Hahaha, moikkamoi :)

3 kommenttia:

  1. Saako ripsivärin sitten helposti pois?

    VastaaPoista
  2. Silmänmeikinpoistoaineella saa :) \ronja

    VastaaPoista
  3. Tarvisin just uuden ripsarin mutta oon tosi pihi kosmetiikass (hehe) ja oon käyttänyt ikuisuuden lumene blueberry curlii joka on kyllä tosi hyvä, but who wouldn't want extra long lashes hehe :D eli onks tää oikeesti super hyvä? ei maksettu mainos? oon kattonut tota joskus mut se harja näytti ihan tavalliselta? onkse toi valkonen aine joka tekee siitä hyvän eller? :d

    VastaaPoista